Gott Nytt År!!

Gott Nytt År på er allihopa!!

Hoppas att ni har en bra kväll och att ni får det roligt! Själv så har man varit sjuk de senaste dagarna, och är fortfarande på vägen att friskna till.

Idag var första dagen på ungefär 3-5 dagar som jag har varit ute och gått på, vilket verkligen var hur skönt som helst!

Men skriver mer någon annan dag nästa år.

Gott Nytt År!!

God Jul på er!

Nu så är det jullov och det har det varit i cirka en vecka nu redan. Julafton var igår, och det var väldigt trevligt. Var hemma hos pappa och firade jul i år, och de som var här då var pappa, Lena, Malin, Nelly och Agnes. Maria, Pelle, Hanna, Filip och Lasse kom även hit och firade jul.

Jag fick två böcker (Eclipse och en annan bok), en CD-skiva (The Promise av Il Divo), ett smyckesskrin, en liten låda, pengar, biokort, en portugisisk-svensk ordbok, en foundation, nagellack och sedan resepåsar (olikafärgade påsar som man lägger i kläder i när man är ute och reser så att man håller koll på vart man har sina kläder). Sen fick jag inte så mycket mer.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Har mestadels tagit det lugnt. På eftermiddagen/kvällen så gick vi allihopa här hos pappa även till min farbror på fika och var där ett tag. Sedan har det inte hänt mycket mer. Har sjungit Singstar Abba och Singstar Disney med mina yngre systrar, det var kul. Jag och Malin sjunger Voley-Vouz (?) väldigt mycket faktiskt och börjar bli riktigt bra på det. Hehe!!

Imorgon kommer farmor och farfar över hit för att fira jul lite grann, och sedan på kvällen ska jag och Malin över till mamma för att fira jul där. Vi ska även fira nyår hemma hos mamma.

Hello

Hej!

Nu så har man typ inga fritidsaktiviteter kvar för i år pga uppehåll. Capoeiran avslutades förra veckan och ridningen avslutades denna vecka. Så nu är det bara skolan kvar som ska avslutas innan jul. Måste ta och skicka sms till Hans och Takashi om att vi ska spontanträna någon gång under lovet, annars så kommer man ju att få en jäkla träningsvärk när man kommer tillbaka till träningen och börjar igen!

Har nu även bokat en resa till Rom för i sommar en vecka med min granne. Så det ska bli kul! Nu är det bara att börja jobba någonstans så att man får in pengar. Måste ta och spara studiebidraget också så att jag har råd.

På sportlovet v, 8 så ska jag, mamma och min syster till Spanien, och det ska bli kul. Så först blir det Spanien på våren och sedan Italien på sommaren. Jag ska kanske även till England och jobbar där ett tag, men jag får se om jag får ett jobb där. Men jag hoppas verkligen att jag får det!! Det skulle verkligen vara hur kul som helst att jobba där, eftersom då kommer min engelska att bli mycket bättre, och att min engelska då också kommer att bli mer flytande än den är för tillfället.

Sitter nu i datorsalen på övervåningen på min skola och söker information om England under Roms storhetstid. Det är till ett arbete på Engelska C kursen som skall göras, och vi fick välja ett område under hur många rubriker som helst som vi skulle redovisa om. Har faktiskt hittat rätt så mycket intressant information om det. Och det är ju bra.

Lektionen slutar om ungefär 15-20 minuter, och då så har jag bara en lektion kvar som är Italienska steg 2. Det har jag mellan 14:50 och 16:00.

Har två samhällssaker och en naturkunskapssak som typ ska lämnas in imorgon, och jag har inte riktigt haft orken till att fixa det. Så man har ju lite press på sig kan man ju säga. Hehe!! Plus att man ska skriva färdigt en resumé på spanska som ska in på fredag också när man slutar. Så det är ju väldigt kul!!

Men sen så är det jullov i typ tre veckor, och det är väldigt skönt!!