Oh dear!!

Tjena!

Fick nyss reda på att mestre Babalu antagligen skulle dyka upp på sommarfestivalen i juni 2009 också... What the HECK am I going to do if he remembers me?? Något förslag?? Har kommit upp med ett eget förslag om att gå fram till honom och ge honom en STOR kram! Men jag vet inte... Får se hur det blir.

 Mestre Babalu till höger med, antagligen, en av hans elever.

Torsdag och fredag v. 48, 2008

Tjena!

I torsdags så var man ju iväg och red på Soffan (häst). Ramlade av när hon tvärvände och slog i både rygg och nacke - vilket ledde till att jag tog mig in till akuten under fredagen och var där i ca 5 timmar totalt. Det var inget allvarligt, så det var ju skönt att veta. Det här var även första gången jag fick åka in till sjukhuset pga ridningen! Och då har jag ridit sen jag var 5 år gammal också, och nu är jag 18!

I torsdags så var jag även på capoeiraträning. När jag kom dit så var det Falken som höll i träningen. Men när jag kom så var även Anna och Cristiano där!!  Var lite konstigt att se dem där på en torsdag... Satt och pratade med Cristiano ett tag då i väntan på att träningen skulle börja. Efter ett tag så berättade han att Profesora Tatiana var där! (Hon är en av de få kvinnliga capoeiraproffessorerna i världen tror jag) Han gick och hämtade henne, och så fick jag träffa henne. Det var coolt tyckte jag! Haha! Hon frågade mig - på portugisiska - om jag kunde prata portugisiska (Fala portughêse? elr någonting sånt), och jag svarade faktiskt på portugisiska att jag inte gjorde det. Och jag har aldrig tagit någon kurs i portugisiska alls!! GO ME!! WOHO!! Men gick över till spanska och italienska sen.

Takashi var med på träningen idag också. Så det var väldigt kul. Mitt under träningen så kom Akesse med hans barn också. Det var hur kul som helst att få träffa Akesse igen! Och hans barn är så himla söta!

Jag och Takashi tog och goofade runt också. Tog och låtsasfightades några gånger, vilket ledde till att Takashi fintade mig och slängde sedan upp mig på hans axel och sprang iväg lite. Men det var bara kul! Haha!

Man har även fått reda på att han har en tjej, så man bara: "Jahapp... Där rök den chansen också..."
Men alla killar som jag är intresserad av är upptagna, eller så är personen för gammal också för att kunna ha något "förhållande" med heller... SÅ jag kommer fortfarande att vara singel ett bra tag till framöver. Så försök inte ens tanken att försöka argumentera med mig om den saken, girls!! It ain't goin' too happen' that I gonna' get a boyfriend. And that's the truth!

Snöoväder

Hej!

Nu så är vintern riktigt här! Snön kom ju i onsdags förra veckan, men snömängden har ökat drastiskt sedan dess! Man får riktigt pulsa fram i snön för att kunna ta sig fram och det yr snö i luften också! Bussar har blivit inställda och även lektioner har blivit inställda också. Så nu så har man håltimme till 13:35, och klockan är 10:26 nu. Så man undrar vad man ska hitta på.

Jag ska kanske ta och gå ut i snön igen och försöka skaffa mig något jobb någonstans. Får se om jag lyckas med att hitta någonting. Ska kanske även ta och köpa New Moon av Sthepenie Meyer - författaren till Twilight - och läsa den. Jag köpte Twilight förra veckan - på engelska - och jag läste ut den igår. Den var ju helt SJUKT bra ju!! Så nu ska jag köpa andra boken och sedan köpa tredje och fjärde boken också och läsa dem. Jag ska även hinna se filmen på bio också. Någon som vill gå och se den med mig???