Hello

Hej!

Nu så sitter jag i skolan och väntar på att spanska steg 5 lektionen ska börja om en timme och femton minuter. Det är SÅ roligt att ha håltimme! Var tvungen att komma in till skolan vid 09.45 för att få info om betyg och någonting mer - vilket typ var obligaoriskt för alla treor på skolan. Sedan dess så har jag haft håltimme, vilket inte är så värst roligt. Plus att alla andra skolor har ledigt! Vilket de hade både igår och idag.

Har nu varit på stan i några timmar. Tog och åt lunch nere på stan med två kompisar och sen så gick jag och en av dem runt på stan lite. Jag tog även och gick in på Akademibokhandeln och köpte Brisngr - vilket är den tredje boken i Eragontriologin. Så det var bra. Sen så köpte jag även en present till en kompis.

Nu så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag ska kanske ta och sätta mig ner någonstans här på skolan och läsa lite.

Hej igen!

Hej där!

Länge sedan jag skrev på den här bloggen. Har inte riktigt orkat uppdatera här eftersom jag har en projektblogg som jag ska skriva i också, och det är ungefär runt fyra gånger i veckan som jag skriver i den. Vilket leder till att jag inte riktigt orkar skriva här också då. Men jag ska försöka att skriva här så ofta som möjligt när jag har tid och så.

Mitt projektarbete går bara bra, och det handalar om ridning - som jag är väldigt intresserad av, plus att det involverar djur. Min plan är att lära mig rida westernridning, så att ni vet det.

Skolan går bara bra, och det är inte SÅ mycket som vi har. Några få större uppgifter, men annars så är allting okej. Jag tränar ju nu generellt 6 gånger i veckan nu när jag rider fyra gånger i veckan plus att jag har idrott och capoeiraträning. Det känns rätt så mycket, men det går i alla fall.

Ska nu gå till skåpet och hämta min plånbok för att sedan strosa iväg till Coop Konsum och köpa ingredienser som jag ska ha till min pizza som skall tillagas på italienskalektionen idag. Det ska bli väldigt gott eftersom jag åt mjöl och flingor till lunch idag på Boland. Vilket inte var så mättande eftersom jag är hungrig nu igen.

Hörs mer någon annan gång!

Hej då!

Allå

Hej!

Idag så har jag varit i skolan. Hade idrott på nautilus på morgonen och tog då och simmade. Sen så hade man håltimme mellan typ 10.30 - 14.50 innan jag hade italienska. Är fortfarande sjuk också, vilket inte är roligt. Är jättetäppt i näsan och har ont i huvudet - vilket inte alls är så kul. Får ta och ta det sp lungt som jag bara kan, men det är inte det lättaste när man nu rider fyra gånger i veckan, har gympa en gång i veckan och även capoeriaträning en gång i veckan.

Imorgon så ska man ta och jobba hemifrån på förmiddagen, och då kan jag äntligen ta och sova UT lite som jag inte har gjort på typ två veckor nu. Ska ta och rida på Soffan (häst) imorgon kväll. Ska ta och ta det lungt då i alla fall och inte anstränga mig för mycket och så. Men det kommer jag nog inte göra när jag bara ska ut och skritta med Soffan.