Fredag, 27 februari, 2009

Hej!

Sitter i skolan och har sjukt tråkigt. Haft haft håltimme sedan 09:40, och jag börjar inte förrän 14:15; vilket är om ca 50 minuter. Det känns ju väldigt givande liksom!

Har inte orkat/kunnat skriva på rätt så länge eftersom jag har haft rätt så fullt upp och även inte haft tillgång till internet. Förra veckan var jag i Corralejo på Fuerteventura (Kanarieöarna), och då hade jag inte direkt någon ork att lägga ut pengar på att sätta mig vid datorn och skriva. Denna vecka är jag hemma hos pappa, och internet och datorn där är ju helt konstig! Loggar ut en från MSN utan någon anledning, hakar upp sig, ställer sig på offline så att man inte kan komma någonvart med mera. Då får man ta och sitta i skolan och göra typ allting istället, vilket är SÅ himla roligt! Men men. Man klarar sig ju i alla fall.

Under veckan som gått har jag tränat capoeira en gång; vilket ledde till att jag hade träningsvärk i quadriceps (främre sida lår) och även i bakre vadmusklerna! Så det har varit lagom roligt att gå de senaste dagarna kan jag säga er! Sedan i onsdags så träffade jag en gammal klasskamrat på bussen hem från stan. Det var verkligen hur kul som helst att träffa honom eftersom jag inte har sett honom på typ 2,5 år! Han och jag satt och pratade på bussen ända till vår hållplats och även på en del av vägen hem till huset.

Igår hände ingenting speciellt. Var hos några vänner till familjen på kvällen och firade en där. Skippade träningen på grund av det. Men det var helt okej. Kan ta igen det vid annat tillfälle.

Idag har jag då bara haft en lektion för tillfället och väntar på den andra. Hade imorse italienska, och ska ha spanska om ett tag. Därimellan har jag åkt hem, varit på banken, ätit en cupidosallad (ÄLSKA DERAS SALLAD!!!), betalat träningsavgiften, läst metro och sen inte mycket mer.

Ikväll ska jag ut med några kompisar från klassen för att äta middag eftersom en av dem fyllde 20 tidigare i veckan. Det hoppas jag blir kul; vilket det troligtvis blir. Jag får se vart vi går och äter, och vad som händer efter det.

Skriver mer vid annat tillfälle.

Ciao!

Fredag den 13:e

Sitter i skolan och klockan är nu 13:30. Sitter i datasalen på övervåningen på min skola och väntar på att spanskalektionen ska börjar, vilket den gör om 45 minuter. Då har jag haft håltimme ända sedan 09:40, och det är ju lagom kul att ha en sådan lång håltimme kan jag säga.... Har i alla fall hunnit med en massor. Jag har hunnit åka hem till mamma, skriva färdigt en uppsats till Internationell Ekonomi som skulle in senast vid midnatt idag, sedan har jag gått till Forex och växlat pengar, gått hem igen, lagat mat och ätit och även duschat. Och man har ändå tid kvar av håltimmen! Det kan man ju säga är duktigt av en!

Hade träning igår. Hade då Akesse igen, vilket blev den tredje gången i rad. Men det var väldigt bra! Han är ju så himla snäll och rolig också, så då är det ju bara så himla roligt att gå på träningen också. Jag träffade även Cristiano igår, och även Anna och Falken. Så man träffade alla sina tränare då. Tummen upp för det! Fick en kram av Cristiano - så snällt! - och sen när träningen var slut och jag skulle gå så fick jag en kram av Akesse, Hans och Takashi. Thank you guys! Inte ofta man kramar så många killar på mindre än två timmar och som man bara träffar 2 ggr i veckan eller typ någon gång ibland!

Det vi fick göra på träningen var först att spela lite på instrument (agogô, reco reco, pandeiro och atabaquê) och även sjunga till det. Gick hyfsat bra faktiskt! Dock spelade ingen på en berimbau. Sedan fick vi öva på olika kombinationer, vilket gick bra. Det är så himla skönt att träna kan jag ju bara säga! Sedan i slutet av träningspasset fick vi spela lite i Rodan. Fick även spela instrument och sjunga då också. Gick väldigt bra! Sen har det inte hänt så mycket mer kan jag väl säga. Ska gå och äta på Snärkes (heter nationen så?? :S) här i Uppsala med familjen, och sen ska jag förhoppningsvis till Musikens hus och dansa salsa där med gruppen. Skulle ta och ringa Akesse och fråga hur det blir då senare idag. Hoppas verkligen att det blir att man ska dit.

Här är en Agogô
Här har ni en reco reco
Pandeiro (aka tamburin)
En atabaquê
 och så en berimbau.

Tisdag i februari 2009

Sitter nu i skolan och gör ingenting speciellt. Klockan är 10:08 och jag har inte någon lektion förrän 12:15. Lite galen, ja, men jag måste sitta och skriva på en sak till psykologin som jag totalt har glömt bort. Plus att datorn hemma är helt cp också för den delen. Så då kan man inte sitta där och göra den saken. Jag har även en annan sak som jag måste göra, och det är internationell ekonomi. Den är ju dock tills på fredag, men jag måste ta och börja skriva på den.

Ikväll så är det träning i Allianshallen, och det ska bli skönt. Eller skönt och skönt. Det vi ska göra är akrobatik, vad nu Akesse menar med det, och jag är inte så värst bra på det eftersom jag inte gör det i vanliga fall. Så vi får se hur det går. Innan träningen så får jag nog i alla fall se Lee och Paul, och dem är ju bara HUR söta som helst! Paul är 4 år och Lee är nästan 2 år. Och supersöta!!