Lördag

Har varit och tränat idag igen. Det är den fjärde dagen i rad som jag har gjort det. Var och tränade i onsdags på gymmet bredvid skolan med en kompis, sen så var det capoeira i torsdags, tränade kondition igår och så var jag inne på Centralbadet idag och gymmade. Mycket träning, men det är ju bra att komma igång lite mer nu och hålla sig igång. Eller vad säger ni?

Helgen har kommit, men jag har absolut ingenting inplanerat, som vanligt. Jag vet inte heller vad jag kan ta och göra heller för den delen. Är sugen på att gå ut, men det är nog lite för sent för att planera in det med någon/några. Men jag får se vad som händer.

Jag skulle ha åkt till Stockholm idag på Roda do Mês som börjar kl. 18:00 idag, men jag orkar inte åka dit den här gången. Vet inte ens om jag skulle hitta till träningslokalen de har där. Så jag får ta och åka dit någon annan gång när jag orkar, har pengar, och kan åka med någon härifrån Uppsala som också ska dit.

Torsdag eftermiddag.

Sitter nu i skolan och gör ingenting speciellt. Har haft en rätt så soft dag faktiskt. Började klockan 09:00 med att ha prov på Livets kemi i Naturkunskap B. Pluggade nästan inte ett dugg, utan jag läste igenom alla mina anteckningar igår kväll innan jag gick och lade mig, och att jag hade svarat på frågor tidigare i veckan. Annars inte mycket mer på det. Men det kändes att det gick väldigt bra i alla fall. Man kom ihåg i stort sett allting. Det var ju som en repetition från högstadiet för mig, och jag kom ihåg typ allt som vi har gått igenom nu på denna kurs.

Sedan var det håltimme mellan 09:50 och 13;45 innan man hade lektion igen. Då tog jag och åkte hem till mamma för att lämna några saker och sedan gå till Stadsbiblioteket för att låna en bok till engelska c kursen. Det blev "Washington Square" av Henry James. Verkar vara en bra bok.

Sedan började Internationell Ekonomi, och då fick man reda på att man kunde åka hem och jobba på en uppgift. Så man bara: Great! Just great!! Måste ändå stanna kvar i skolan för att man ska åka och träna senare, så då har man stannat kvar i skolan. Har i alla fall fått lite gjort på uppgiften. Så det är duktigt gjort av mig!

Ska ta bussen från skolan om ungefär 70 minuter som tar mig ut till Allianshallen. Får sedan sitta och vänta i en timme innan den börjar. Men då kan jag göra lite skolarbete, så det är bra. Om inte Cristiano är där och kommer ut och börjar snacka med en. Då tappar jag koncentrationen på skolarbetet direkt och börjar att snacka med honom istället på spanska, svenska och engelska (och lite italienska)!

Men vi får se hur allting urartar sig.

Uppsatsskrivande..

Har nu varit hemma i ungefär en och en halv timme, och jag sitter och skriver på min uppsats om globalisering. Vilket är ett av de tråkigaste sakerna jag vet för tillfället! Det är en uppsats som ska skickas in imorgon vid midnatt, och jag kommer inte igång med att skriva! Har bara skrivit inledningen till det hela, och jag kommer absolut inte på någonting mer!! Får väl sitta och bara råskriva imorgon och skriva så gott det kan innan jag skickar in. Sen får man väl hoppas på det bästa.

Träningen vad väldigt bra idag. Vi hade inte Falken idag - vilket vi vanligtvis brukar ha på torsdagar - utan Cristiano. Det var faktiskt väldigt bra. Har ju blivit fortsättare nu och är med i min kompis Mikaelas grupp nu. Så det är ju roligt! Jag undrar dock vart Falken är... Undrar om han fortfarande är i Sundsvall. Men har egentligen inte någon större aning.

Det vi fick träna på idag var att göra armadas, sedan göra en kombination av armada och meia-lua de compaso. Vilket sedan ledde till en kombination av: armada, meia-lua de compaso, marteló (hoppsnurr med spark i luften typ) och sedan göra en Aún. Och det var ju lagom rofyllt då man blev hur jäkla snurrig som helst! Men det gick i alla fall! Haha! Cristiano höll på och goofade omkring också, så man puttade till honom några gånger lite skojsamt.

Madde och Andreas från min grupp förra terminen kom till träningen idag. Men varken Takashi, Nadja, Johan eller Linda dök upp på träningen. Så det var ju lite tråkigt. (Vi är två Linda i gruppen. Meloncia är den andra Linda, och jag är Melona)
Men man hade ju i alla fall Mikaela och Montanha där! Och Montanha var ju bara tvungen till att fråga om pojkvännen min! INTERNT SKÄMT NR.1!!! Hehehe!!!