Hello

Länge sen jag skrev här, men jag har inte haft tid på grund av jobbet, och sen när allting är färdigt så orkar jag inte skriva någonting då jag är helt utmattad!

Allting går bra på jobbet. Har dock fått några rivmärken av hundarna, och igår så bet en av hundarna mig i handen, men det började inte blöda, så det var bra.

I förrigår så råkade jag slå i en järndörr till en av burarna på kenneln och så började det blöda. Slog i precis under ögonbrynet och ca 1,5 cm från ögat. Man får vara glad över att det inte var längre ner!! Skulle antagligen ha blivit blind på det ögat då!

Pam och Brain - dem jag bor hos - har grälat och grälar antagligen nu också någonstans över en som arbetar här som Pam inte vill ska arneta här och som Brian vill ska jobba här. Så det är ju rätt så jobbigt att höra, men hoppas verkligen att det löser sig på ett eller annat sätt.

Andra dagen på jobbet

Idag var det andra dagen på jobbet och det var väldigt roligt! Gick upp vid 07:00 imorse, tog en dusch, gick sedan ner och åt frukost innan jag gjorde mig i ordning och började jobba. Gjorde likadana uppgifter som igår, men det gick snabbare idag då jag visste vad jag skulle göra.

Det finns några hundar som jag tycker extra mycket om. Det är en St. Bernardhund som heter Baloo som är hur gullig och mysig som helst! Sen är det en hund bredvid Baloo vars namn jag inte kommer ihåg men som är väldigt mysig! Sedan är det den lilla blinda hunden Teddy, och sedan den stora hunden Max som ser lite ut som en St. Bernard. Sedana är det även en hund i isoleringen jag tycker är så himla söt och även den vita schäfern på omplaceringsdelen, och även Grayhounden också! Väldigt mysiga!

Max brukar gnälla och gny när jag varit hos honom och sedan går. Och man kan höra när han gnäller också.

Sitter nu i köket och ser på när Brian och Pam spelar Monopoly (Monopol), och det är roligt att se på. Haha!

Det har regnat tidigare idag, men nu så skiner solen ute igen och det är tyst inomhus för en gångs skull. Hör inte valparna på 8 månader skälla i rummet bredvid eller de äldre valparna skälla för den delen heller.

Sitter och frågar folk om de kan komma upp med namn på "T" som jag kan skriva ner på en lapp och sedan ge till Pam och Brian då de döper sina valpar på namn med T. Haha! Fått många förslag.

ENGLAND!

Sitter nu i vardagsrummet i huset där jag bor och tittar på Americas' Next Top Model. Kom hit igår och idag så fick jag komma igång med att lära mig jobbrutinerna här. Lärde mig faktiskt väldigt snabbt hur man skulle göra sakerna här. Det går även väldigt bra med engelskan, och de jag bor hos här tycker att min engelska är väldigt bra! Känns väldigt bra att det tycker att den är väldigt bra då min engelskalärare Helen tycker att jag har lite svårt för att prata på engelska. Men nu får jag i alla fall träna på den då jag inte kan prata på svenska med någon person alls här i området. Jag pratar förstås på svenska med hundarna, men det är inte mycket.

Vädret idag har varit jättefint! Det har varit soligt hela dagen och det måste ha varit över 20 grader ute också under hela dagen!!

Igår efter att jag kommit hit så åkte vi in till Ashford för att äta middag på en pub där. Namnet på puben vad "Harvester", och det var verkligen trevligt där! Tog en rätt som hette Kickin' Spicy Chicken, och jag kan verkligen säga att den var Kickin' Spicy! Höll nästan på att storkna då den var så himla kryddstark! Haha! Men det var gott!

Här i England så är det ju - som ni självklar redan vet - vänstertrafik, och det är rätt så läskigt att åka på vänster sida kan jag säga! Haha! Även om jag har åkt bil här i England förut så är det fortfarande lite läskigt! Haha! Jag kan säga att varje gång de åker över på höger sida för att köra om några bilar som står parkerade på vänster sida på smågator så känner jag mig hur trygg som helst! Men så fort de körde över på vänster sida igen så blev jag nervös! Hahaha! Men det kommer bli bra.

De jag bor hos har 11 stycken ädelterrier, och jag kan säga er att jag vaknade ungefär två till tre gånger imorse av att de höll på och skälla, men otroligt nog lyckades jag somna om!

Jag ska nog strax ta och gå och kolla runt lite i området här och ta lite kort. Jag kan säga att landskapet här i Kent är nästan precis som landskapet i Skåne! Jag kan säga att varje gång jag tittar ut genom fönstret eller ut på omliggande  landskap så tror jag att jag är hemma i Sverige eller i Skåne på semester istället för här i England! Haha! Men det är väldigt tryggt i och med det.