Skola och stallet.

Idag åkte jag in till skolan med 09:22-bussen från Storvreta in till stan. Min lillasyster Agnes och hennes klass åkte också med den bussen, och då fick hon sitta i mitt knä hela vägen in då det var fullproppat. Snacka om att hon hade tur att jag hoppade på hållplatsen innan!! För då så fick hon i alla fall sitta hela vägen in till stan.
Lektionen jag hade idag var spansk grammatik, och det vi gick igenom idag var personliga pronomen och om hur man använder det i meningar och olika sammanhang och sammansättningar.
Efter lektionen gick jag ner på stan och tog någonting att äta innan jag tog tåget hem, bytte om till ridkläder och cyklade ut i motvinden till stallet.
När jag hade tagit in Soffan från hagen tog jag först och ryktade av henne - och hon högg inte till en enda gång! Helt otroligt!! Sedan tog jag och kratsade hovarna, vilket var väldigt jobbigt då hon hade så mycket lera som verkligen låg stenhårt i hoven!! Men fick bort allting till slut och var då helt genomdränkt av svett!! Efter det tog jag och sadlade henne med engelsk sadel - vilket är en helt vanlig sadel vilken man använder på ridskolorna - och därefter satte jag på henne tränset.
Tog en utetur på ca 45 minuter idag och blev en blandning av skritt, trav och galopp. Tror att Soffan tyckte att det var roligt att få komma ut och springa av sig lite.
Väl tillbaka i stallet så var hon helt dyngsur!! Så hon har verkligen fått jobba idag. :) Tog och sms:ade Susanne och frågade om jag skulle sätta på Soffan något täcke då hon var svettig. När jag även skrev att det kanske var bäst då det blåste och att Soffan kanske skulle bli sjuk annars svarade Susanne att det var väldigt bra tänkt. GO ME!! WOHO!! XD Kan vara väldigt smart ibland hörni. ;)
Men det var väldigt roligt att dra ut och rida idag!! Var speciellt kul att trava och galoppera också då jag inte har gjort det på en väldigt lång tid! Och det gick faktiskt bättre att göra dessa två moment idag också. Kunde verkligen få Soffan att trava samt galoppera mera samlat än att hon bara skulle rusa iväg i dessa gångarter. :)
Och här har vi då Soffan. :)

Back!

Nu är man i alla fall på bättringsvägen. Känner mig mycket bättre idag än vad jag har gjort under de dagar som varit i veckan. Har till och med jobbat idag några timmar! Så bra känner jag mig! :) Så nu så har man tjänat in lite stålar till nästa månad. Känns bra!
Har idag även varit hos Erika och hälsat på henne och alla galna djuren där. :P Tog även och hjälpte henne att möblera om lite grann i lägenheten då en av hennes gamla kursare ska flytta in hos henne imorgon. Hjälpte henne även att klippa klorna på Siri och Gertrud-stjärtrud [Tyra]. Men sen när vi skulle klippa klorna på Lova så gick det för tusan inte!! Kramlade och hade sig som in i sjutton och ville inte ligga stilla!! Hon tog till och med och skrek när vi inte ens nuddade henne med klipptången!! Måste vara något fel på henne...
Ovanför: Gertrud!
Ovan: Siri
Ovan: Bajs- och kisshunden. [Aka Lova]

sjuk

Är typ sjuk idag igen och det är inte alls kul. Sitter och hostar som sjutton och det gör ont när jag både sväljer och hostar... :( Plus att näsan rinner lite också.... Men men. Det är sånt man får ta ibland.
Har ingen spanska idag, vilket är rätt så skönt. Så då blir det en hemmadag istället. :) Runt 16.00-tiden ska man dra till Flogsta (igen), och där ska jag hälsa på hos Erik. Ska bli trevligt att träffa honom igen för det var ett tag sen man såg honom.
Sitter och chattar med Marina nu, och hon kom med världens - eller kanske inte världens, men dagens - roligaste skämt. Haha! Det "skämtet" får avsluta dagens inlägg, och kommentera gärna erat svar på det. ;)
Säg: "springa bil snö penna" på engelska.