Hemma igen efter ca 11 h.

Nu så är man hemma igen efter en hel dag på skolan. Fick ta och gå upp vid 05:30 för att hinna med första tåget till Gävle. Var tvungen att ta med mig frukosten på tåget!! Men annars har det varit bra.
Har idag träffat nya personer - vilka alla är jättetrevliga! Mina gruppmedlemmar är super, och det känns bra! Ska träffa två av dem på torsdag då vi redan nu på fredag har ett seminarium.

Smart...

Sitter nu på vid datorn på övervåningen hos pappa och har precis ätit frukost. Ska snart göra mig i ordning lite mer. Får sedan när jag ska gå gå ut genom altandörren för att sedan gå och låsa upp framdörren från utsidan då de låst båda jäkla låsen!!!! Och man kan inte låsa upp det översta låset innefrån! SMART!!! Säger jag bara! Och dem visste att jag fortfarande var hemma - låg och sov då, men hade ju ändå min dörr stängd så de visste ju att jag var där!!! Lagom kul att märka det liksom! Men bättre att man checkade när man gick upp istället för att man skulle upptäcka det när man ska springa till bussen eller tåget liksom!

Trevliga kvällar och en skrikande syrra.

Har haft två väldigt trevliga kvällar i rad. I fredags gick jag och min kompis Setare ut och satte oss och pratade på några krogar. Första stället vi gick till var Terrassen, och där sprang vi in i min tränare och hans kompis - som även jag lärt känna. Då satt vi där och hade trevligt. Sen gick dem och lite senare kom Setares och min kompis Susanna in med hennes kusin Simone. Gick då till William's och Etage. Väldigt trevligt! :)
Igår blev det att man åkte hem till mamma vid 16-tiden, och då var min morbror där och vi firade mig lite grann i efterskott.
På kvällen igår så gick jag ut med några andra kompisar, och vi hade det verkligen trevligt ute! Först gick vi till Kalas, kom in gratis. Vi var då där ett tag, sprang in i många personer jag kände. :) Och man börjar känna sig lite gammal då man kan stå och sjunga med till precis ALLA låtar dem spelar! Hände igår... Men var faktiskt rätt kul ändå! Haha!
Efter kalas gick man till Baren Baren - den väldigt trevliga dörrvakten var där då! :D - sen gick man till Pitcher's, men där var det lite tråkigt. Efter det gick vi och satte oss på Terrassen, och där så sprang jag ihop med tre gamla gymnasiekompisar - Carro, Heidi och Hanna (islandsHanna då man hade två st Hannor i klassen). Var verkligen en supertrevlig kväll! Dock så har man lite ont i halsen idag...
Jag, Sandra och Jenny
Jag, Sandra och Jenny.
Idag har jag varit ute med en schäfer och gått i ca 2 timmar. Väldigt trevligt! :)
Nyss så hade en av mina systrar - den yngsta - värsta utbrottet då hon inte fick spela Wii Dance med näst yngsta systern och deras kompis! Men nu så är allting lugnt som tur är!