Har återvänt...

hem till Uppsala igen efter en vända och övernattning i Värmland. Hjälpte Erika att flytta dit då hon gärna ville ha hjälp med allt packande. Så varför inte hjälpa henne och få utforska en annan stad liksom? 
Var väldigt trevligt också!! Tog rätt så lång tid att packa igår då vi var tvungna att slå in allt porslin och så i papper. 
Innan vi började packa så hade Erika farit iväg till hennes mamma ute på Ekerö och lånat hennes mammas bil, hyrde även släp då också, och jag for runt på stan och köpte papperspåsar och flyttkartonger samt hämtade ett par gratistidningar - och tidningarna räckte PRECIS (!!) till att slå in allt porslin!! :D Haha! Och jag hade bara tagit dem på måfå. :)
Vi började packa vid 11-tiden, och kom iväg med möbler, kartonger, tv och katter - samt oss själva - runt 16:00-tiden. Gjorde ett bensin-/matstopp på vägen, och kom till Karlstad runt 21:00. Då blev det intagning av allting utom soffan som fick stå kvar i släpet till i morse. Fick i ordning i stort sett allting igår kväll, men är en hel del kartonger kvar att packa upp. Men beboeligt är det i alla fall. :)
Idag tog vi som sagt in soffan, och det gick väldigt bra. For sedan iväg hem hit till Uppsala runt 11-tiden och var här runt 15:45. Tog då och städade rent i Erikas lägenhet här. Tog runt in timma. Efter det hämtade vi en ny katt som hon köpt och som hon haft på foder - jättesöt!!! Sedan slängde hon ett par saker och skjutsade hem mig. Och nu så sitter jag här. Skönt att vara hemma!
Snart ska jag iväg in till stan för att träffa Erik, vi ska ta och kolla på Tron Legacy 3D. Ska bli skoj! :D

Sovrummet i dagsläget.


Köket med Siri på golvet.


Köket bild 2.


Gång till vardagsrummet.


Amos värmer sig.


Smilla posar.


Vardagsrummet i dagsläget.


Vindsrummet.

Kommentera här: