Söndag

Har idag inte varit så värst produktiv. Gick upp runt 12-tiden, duschade och sedan har jag inte gjort så mycket mer. Har suttit och kollat på tv en del, samt suttit här framför datorn också. Men jag har även tagit och pluggat lite spanska också.

Helg!!!

Nu så har jag äntligen helg. Hade en bra föreläsning idag - från 10:15-15:30. Gick och hälsade på hos Erika ett tag. Lova blev superglad när hon såg mig. Haha! Sedan gick jag hem till mamma.
Jag har inte gjort så mycket mer idag. Tagit och kollat lite på tv. Tog en snabb sväng till Luthagens livs också och köpte lite att äta och så. Jag tog även och ringde Brian i England. Hörde att Tanya - en av hundarna där - har fått valpar. Tror att det var 12 st hon fått! En väldigt stor kull kan jag säga! Men det var kul att höra hur det gick där borta. Han sade även att de hade hur många hemlösa hundar inne på hundpensionatet ocskå! Runt 12 eller 13 st hade dem inne, och ca 5 eller nått sånt är staffies (staffordshire bull terrier).
(Ovan)Tania.
(Ovan) Staffie.

Halvhelg.

Sitter nu på mitt rum hemma hos mamma och är sjukt trött! Fick inte så mycket sömn inatt då jag inte kunde somna förrän typ vid halv tre tiden efter att ha skrivit ett brev och sedan läst någon timme i en bok. Sen vaknade man vid 9.00-tiden då man skulle gå till polisstationen vid 10.00 för att skaffa ett nytt pass. Kan säga att ens foto ser precis ut som de där korten man tar på personer man tagit fast typ. Haha! Så man ser ut som värsta kriminella typen ju! Hahaha! Ska bli kul att se hur tullpersonerna i USA reagerar på det kortet när jag ska dit i sommar. MUAHAHA!!!
Sedan har jag varit på stan lite grann och inhandlat en del saker som jag behöver. Till exempel en bok som heter Encuentros y choques culturales som innehåller en hel del texter vilka vi läser. Köpte även ett busskort för 670 kr. Lagom kul det ju!
Har även varit på spanskan, och det var helt okej. Dock så var det grammatik idag - vilket jag inte tycker är så kul... Men men. That's life!
Nu på eftermiddagen och kvällen har jag skrivit på en presentation om astronomi till morgondagens lektion - distanskurs då vi träffas en gång i månaden på helgerna. Lagom kul det ju! Haha! Men det går nog bra.