Dagstur till London?

Sitter nu och funderar på om jag ska ta och dra till London över dan på torsdag nästa vecka. Skulle vara kul att åka dit över dan och bara strosa runt och kolla på saker och kanske köpa någonting. Tar ju bara 1 h och 40 min med tåg från Ashford Int. Station till Charing Cross i London. Skulle behöva åka in till Ashford runt 10:00 tiden då, för då är jag i London vid 11:40. Men får se hur jag gör. Det är ju ändå drygt en vecka tills dess.
Big Ben och British Parliament
Picadilly Circus.

Inte tonåring längre då.

Nu så har man lämnat tonåren bakom mig, och det känns inte så konstigt. Känns precis som vanligt, men att man nu får gå till systemet. :) Men måste vänta ännu ett år för att få dricka i USA. :P (Fyllde år igår, men han inte skriva då. :P)
Jag på nyårsafton.

Många förändringar på kort tid.

Har hänt väldigt mycket under en kort tid känns det som. Har varit i USA tre veckor, sedan var man hemma i ca en vecka innan man for iväg till England - där jag är nu - för att jobba på ett hundpensionat ute på landsbygden i Kent-området. Har blivit mycket engelska också för den delen.
Sedan har jag även blivit antagen till sjuksköterskeutbildningen på BTH (Blekinge Tekniska Högskola) i Karlskrona, Blekinge. Så om lite över en månad så kommer man ha flyttat söderut från Uppsala. Skulle väldigt gärna ha stannat kvar i Uppsala hos alla kompisar, men får se det som en erfarenhet av att flytta hemifrån och klara sig själv. Får ju träffa nytt folk också, vilket kommer bli kul.
Blekinge Tekniska Högskola