San DIego

Sitter nu på hotellrummet i San Diego och vilar mina fötter efter en ca 8 timmars shoppingrunda. Hur orkar man egentligen?? Men det var roligt. :) Har sett mycket, fotat mycket och köpt en del.
Klockan är för tillfället 20:05, vilket är 05:05 hemma i Sverige, och jag har inget jetlag alls. Men var sjukt trött igår då jag var vaken i mer än 24 timmar!
Men uppdaterar mer under resans gång får vi hoppas. :) Ska vara här i tre veckor. Då i hela Kalifornien och inte bara i San Diego.

Hej igen

Ett tag sedan man skrev sist. Men har inte riktigt orkat. Har under veckan som gått jobbat, träffat vänner, varit kattvakt, gått på en hel drös med studentmottagningar och även gått ut. Vad mer har man gjort?? I alla fall inte gått på capoeirafestivalen som var nu i helgen, tyckte det var rätt dyrt att casha 800 kr för två dagar för att ta ett bälte... Men får se om jag får ta i höst eller nästa år om jag fortsätter och bor kvar i Uppsala. Som sagt. Får se vart jag tar hän i höst. Kanske är i Skara, Blekinge eller i Uppsala.