Thailand imorgon! :D

Tjenare tjenare!!
Drar till Thailand imorgon och det ska bli så himla skönt!! :) Sol och värme i två veckor. :D Dock så måste jag ju ta med mig en massa spanskasaker dit, vilket inte är det roligaste kanske... Men då kanske jag kan hålla mig sysselsatt på planet ett tag i alla fall.
Vi får se om jag lägger upp något inlägg där nere, annars kommer jag skriva något nytt om lite mer än två veckor.
Hare så bra här i kallsverige!!

Valde rätt rad!! :D

Jobbade på hemtjänsten idag mellan 07:00 och 14:00. Tog och gick upp vid 05:45 och tog bussen vid 06:35 till jobbet. Kom först till jobbet idag - igen - och efter ett litet tag kom de andra tre som skulle jobba idag också. Tog och jobbade inne idag för att "hålla igång" det jag lärde mig i måndags då jag gick dubbelt inne. Kan säga att jag var väldigt glad över att jobba inne idag! Haha! Började ju snöa på som tusan runt 10:00-tiden! Han precis in från ett uteärende innan det började snöa. Väldigt skönt! Men sen så fick man ju ta och gå hem i survädret... Vilket inte var lika kul.

The Eye

Sitter nu och kollar på The Eye med Jessica Alba. En ruskigt bra film kan jag säga! Andra gången jag ser den nu och är inte like chicken som första gången jag såg den. XD haha! Första gången jag såg den så satt jag och typ höll för öronen de första 30 min när det blev läskigt, sen så satt jag typ och skrattade under resterande delen av filmen. Haha! Jag är konstig, det vet jag redan! Men kom igen! Sitter och skrattar på en skräckfilm liksom! :P Lol! GO ME!