^.^

Har nu hoppat på studsmattan för första gången i år, två veckor efter att man har monterat ihop den. :) Var kul, men blev väldigt kall om fötterna!! :O Det var lite mindre kul med det hela... Likaså var det med de förbaskade myggen!!

Hejsan

Sitter nu och lyssnar på Westlife för omväxlings skull. Har även lyssnat på S Club 7 - gamla minnen det!! :D Haha! Sitter även och chattar - eller rättare sagt försöker med internet här hos pappa - med en kille från Stockholm. Annars blir det bara sms.
Igår/inatt hade jag det väldigt kul! Gick ut med några kompisar och vi drog till Flustret - 25-årsgräns, jag kom in!! (är inte ens 20). Det var väldigt trevligt där. :) Eller i alla fall när man hade någon att dansa med och när ens kompis inte hade druckit för mycket och blev översocial med typ ALLA och dansade med alla också - och det såg inte snyggt ut heller.... Men man fick i alla fall ett ragg. LOL! Hade sett honom när jag och mina kompisar nyss hade kommit och fick ögonkontakt med honom. Sen så senare på kvällen så dansade man där på dansgolvet med honom. Sen så hände det en del. Men moving on! Haha!
Kom hem vid 03:30-tiden imorse och gick upp vid 10:00 och åkte och jobbade lite grann. Båda tummarna upp!! Och ingen av oss var bakis. :P haha! Go us! :)

Skitväder

Så himla tråkigt väder det är idag!!! Och speciellt roligt är det ju också att man ska ut till stallet snart och att jag måste cykla 4 km för att komma dit! Inte alls kul kan jag säga!! Men det är väl det man får ta....