Andning

Har idag pluggat i stort sett hela dagen, vilket är en stor framgång för mig då jag vanligtvis inte brukar plugga mer än 30 minuter per dag!! Men idag så har jag suttit minst 90 minuter hemma och pluggat, och sedan runt 2.5 timmar på universitetet och pluggat!! Känner mig duktig. :) Det jag pluggat på idag är andningssystemet. Har suttit och läst och även skrivit lite anteckningar om vad jag läst. Rätt ambitiöst om jag får säga det själv. Har nu ca 10 sidor kvar på detta kapitel, och sen får jag ledig kväll har jag bestämt. :) Blir då att ta och bege mig över till Maria för att baka lussebullar! :D Ska bli kul! :)

Heldag med Ludde och Maria!

Var igår med Ludde och Maria större delen av dagen. Gick över till Maria vid 14:50 och var henne vid 15:00. Då tog vi och gjorde pepparkakor. :) Eller Maria påbörjade med att fixa med pepparkakorna medan jag tog och diskade hennes disk. :)
Maria med pepparkaksdegen


Så fint blev det när jag var färdig med disken. :)


Pepparkakor i ugnen!!


Jag med brödkaveln i högsta hugg.


Våra fina pepparkakor. :)

När vi var färdiga med det så tog vi och åkte till jobbet och hämtade Ludde på jobbet. Imons hund Timon var där då - jättesöt hund!!! ^^ Och Timon lyssnade på mig när jag sade åt honom att gå bort från dörren så att Maria, Ludde och jag kunde gå ut. DUKTIG!!! :)

Ludde
När vi gått från jobbet så gick vi till Filmstaden och hämtade ut våra biobiljetter och gick sedan till Spegeln. Filmen vi såg var senaste Harry Potter-filmen och den var faktiskt bra gjord!! :)

Efter filmen åkte vi hem till Maria och åt middag och kollade lite på tv innan dem följde med mig hem. :)

Inte roligt...

... att sitta i bilen när pappa kör på motorvägen när det är snöar ute, är snö på gatorna plus att det är mörkt. :S Han gasar på, ligger nära andra bilar, och kör om, och struntar typ i hur många gånger Lena säger till honom att inte ligga så nära och att han inte måste köra 110 på motorvägen och ligga hack i häl på de andra bilisterna!!! :O Inte roligt heller då man typ mådde illa mesta delen av den tre timmar långa bilresan från Katrineholm till Uppsala!! Plus att det var sjukt varmt i bilen också och man satt i tjocktröja och jacka på!! Snacka om lättnad när man hoppade ur bilen hemma hos mamma sen!!