Åter hemma i Uppsala.

Är nu i Uppsala igen efter att ha varit lite på rymmen. 
Åkte till pappa i på fredagskvällen och övernattade där, sen igår så rymde man iväg till Sandviken och sov över där till idag. Blev en lång dag/natt kan jag säga!! Jag kunde inte somna när vi väl hade lagt oss, låg mest som i en dvala. Men tror att jag sov mer denna gång än i måndags då jag också sov över i Sandviken. 

Igår - och även idag - blev det till att jag och Patrik satt och kollade på en hel del filmer, och jag har kommit fram till att vi har i stort sett lika smak i filmer. Vilket är positivt!

De filmer vi såg på var:
Och så började vi se lite på Shrek 2 idag, men såg inte klart den då jag var tvungen att åka med 14:30-tåget hem till Uppsala från Gävle. Ska nog ta och se klart den nu på kvällen. :)
För tillfället gör jag ingenting speciellt, sitter bara och lyssnar på musik och inte så mycket mer. Borde väl egentligen ta och plugga lite, men orkar inte riktigt göra det för tillfället, så får verkligen sätta fart med det imorgon.

Inget rum...

Har nu inget rum hos pappa längre. Bar ut min säng, fåtölj med mera i morse, och igår tog vi ner hyllorna och tog bort de andra sakerna som fanns där också. Nu så är Alva och Malin i full gång med att ta ner tapeter och med att slipa väggarna också.

Sitter nu och tittar på Emil i Lönneberga på TV1000 Nordic. Handlar om när Emil är med sin familj på marknad och när de får hästen Lukas.

Senare idag tar jag och åker in till stan och lämnar ett par saker hos mamma och hämtar ett par andra saker vilka jag behöver. Ska sedan åka hem till en kompis och sova över där tills imorgon.

Domkyrkan i Uppsala från Slottet.

Hemma hos pappa


Sitter nu i vardagsrummet hemma hos pappa i Storvreta och tittar på Idol 2010. Det trådlösa internet funkar igen, vilket jag tycker är så skönt!! Får dock se hur bra det är nu då det har varit som det har under de senaste fyra till fem åren. Vi får hoppas på att det funkar bättre än förut så att man kan chatta och så nu utan omständigheter!!
Visar sig väl med tiden. 
Har varit lite bättre nu på eftermiddagen sen när man kom hem från Gävle. Tog ett SJ tåg hem till Uppsala då jag inte orkade vänta på Upptåget. Kom då hem vid 15:51, fick ju dock betala för biljetten, men det var det värt. 
Blev påmind av Maria att Ludde fyller år idag, så då blev jag ivägskickad av henne till jobbet - fick springa till jobbet när jag kom in till stationen här i stan då Ludde slutade vid 16:00. Tog då och sade grattis till honom igen och gav honom en stor kram från både mig och Maria. Ludde och jag tog då och gick till Coffehouse by George och fikade lite. Pratade en massor också, och det var hur trevligt som helst! 
Kan säga att jag är så lycklig över att ha både Ludde och Maria i mitt liv!! (Även ni andra kompisar har ju en stor del i mitt liv förstås.)


Ludde och Maria 

GRATTIS IGEN LUDDE!!!