Hell-ôô!!

Ett par dagar sen jag skrev nu igen. Men har inte riktig orkat skriva, även om jag blivit frisk nu. Har varit ute och gått och ätit - vilket har varit hur skönt som helst!! Lagade korv stroganoff häromdagen till mig och mamma - blev supergott! Men Lenas - min styvmor - korv stroganoff är mycket mycket godare!
Har under de senaste dagarna även träffat ett par kompisar från jobbet, och det var väldigt trevligt! Vi gick i torsdags och åt middag tillsammans på Lingon här i Uppsala, och det var verkligen god mat där! Orkade dock inte äta upp allting, men gott var det! Sen nu tidigare idag - eller rättare sagt igår då klockan är 00:51 nu - så har jag gjort rätt så mycket. Har åkt till ett äldreboende här i stan för att få tag på en person - som inte var där ironiskt nog - som jag försökt fått tag på i över en vecka. Men ska tillbaka dit imorgon igen då hon skulle jobba då. Efter att jag var där så åkte jag dit jag jobbade förra året. Sprang på min kusin då - som jobbar där - och sa att jag ville jobba där under sommaren. Så då fick jag följa med och fick ett nummer jag skulle ringa till. Så det gjorde jag, fick svar, en mailadress och instruktioner om vad jag skulle skriva. Så nu har man i alla fall ett jobb under hela sommaren. Skönt!
Har sedan träffat min gamla kompis Malin som jag känt i evigheter. Tog och åt på Amazing Thai först. och det var verkligen hur gott som helst! Sen gick vi runt och kollade lite på stan innan vi hoppade på bussen och åkte hem till henne. Sen var vi där och kollade lite på film och så och pratade lite också innan jag åkte hem. Var väldigt trevligt. :)
Undrar en sak också... Tycker ni som läser, och som känner mig personligen. Tycker ni att jag verkar stressad när jag skickar sms? Bara en allmän fråga, som inga behöver ta åt sig så mycket på. Vill bara höra om det är fler som tycker att det känns som om jag stressar för att få ett svar på ett sms.

Back for a little while...

Har legat i sängen och inte orkat göra ett SKIT sen i onsdags/torsdags... Har i stort sett legat helt utslagen sen dess och inte orkat, kunnat eller velat göra ett skit sen dess. Det är liksom 4-5 dagar, och just att det var under påsken känns ju skitroligt!!! Hade planerat in en massor av saker att göra under veckan som jag har varit hemma, men har jag gjort det? Nej! Har varit tvungen att ställa in allting och istället åka in till närakuten och även till Ackis (Akademiska sjukhuset).  SÅÅÅ kul!! Not! Så har från senaste inlägget och nu bara legat i sängen och i stort sett bara fått i mig vatten och lite glass.. Gått ner ca 4-5 kg också under den tiden. Har inte vägt så här lite sen jag gick på högstadiet!! :S Är väl "roligt" att jag gått ner lite, men är ju inte alls kul att inte kunna få i sig någon mat. Men får ta och prova lite i morgon att få i mig lite mat.
Kan säga att det är så otroligt mycket som jag är sugen på att äta nu!! De saker jag gärna skulle vilja äta nu är till exempel en Subway-macka, en Cupido-sallad, pizza med champinjoner på, pommes frites med beairnaisesås och Big Mac & Co.. Men får vänta tills jag vet att jag kan få i mig lite mer mat och behålla det också.
Sen behöver vi inte gå inte på någonting mer från mitt liv, då jag antar att de flesta är sjukt irriterade och trötta på hur jag beter mig och så.

^^

Igår kväll gick det inte så värst bra att somna... Låg vaken i minst två timmar innan jag lyckades somna - och väcktes sen två gånger under morgonen av att Nelly och Agnes stod och skrek åt varandra... Inte så värst roligt när man är sjuk också. 
Varför jag inte kunde somna igår kväll var typ för att jag låg och tänkte på en massor med olika saker, och fattar inte varför alla tankar kom just då.. Var i alla fall inga negativa tankar, vilket var bra. Var lite mer tankar om känslor och så för olika personer. Har idag också tänkt mer på mina känslor för en av de personerna jag låg och tänkte på inatt. Och under dagen har jag inte blivit så värst mycket visare, men har i alla fall blivit säker på att jag verkligen tycker om den här personen hur mycket som helst, och att jag inte vill förlora denna person. 
Är väl kanske inte världens "bästa" att skriva sånt här här... Men jag kan inte konfrontera personer och prata om verkligen starka känslor. 
Jag tycker att denna person är en av de bästa personer jag känner, och kan för tillfället inte tänka mig att "vara med någon annan" än denna person. Mina känslor har antagligen blivit väldigt starka, men vad känner andra personen? Det är en jäkligt bra fråga. Men det är ju som det är.
Har väl en hel del saker att "jobba" på som folk man träffat irriterar sig på och antagligen är det dessa egenskaper hos mig som gör så att jag antagligen inte kan tänkas vara något bra "alternativ". Jag kanske kan ha fel, men känns lite som om det måste vara flera saker som måste vara fel på mig. Men men. 
Höres!