Trevlig helg! :)

Har haft en väldigt trevlig helg! :D Jobbade kväll i fredags, men det var helt okej då man ändå inte riktigt har något socialliv här uppe i Gävle, och då spenderar jag hellre min tid på sjukhuset och jobbar så att man kan göra någonting nyttigt istället för att sitta hemma och deppa. 


Igår så åkte jag hem till Uppsala och for hem till Maria för att äta semlor. Hennes föräldrar och två av hennes bröder var där också - som jag träffat förut. Sen så var även Ludde där, och min gamla granne Malin kom också dit. Johnny kom också dit och en av Marias familjs gamla vänner också. :) Var verkligen hur trevligt som helst! :D Mycket skratt och skoj! :)


Semlor!! :D


Ludde och David har all sin fokus och koncentration på datorn.


Maria, Ludde och David


Malin

Ludde, David och Malin runt bordet i köket.


Johannes! :P Marias andra bror. :) David är då Marias bror också.


Johnny och Ludde. :)

Jag sov sedan över hos Malin, då jag inte orkade ta tåget upp till Gävle igen. Men det var väldigt trevligt det också! :) 


Idag så gick jag på stan lite grann hemma i Uppsala, köpte två böcker på Åhléns bokrea, och tog sedan tåget vid 12:19 upp till Gävle igen. Sen har jag inte gjort så mycket mer utom att handla lite mat och tagit det lugnt. :)


Gran Canaria

Hallå igen!
Var ju förra helgen på Gran Canaria med min mamma, morbror och syster, och det var väldigt trevligt! :) Var varmt och skönt och man kunde gå runt i shorts och linne! :D När vi åkte till Gran Canaria så mellanlandade vi först i Barcelona innan vi åkte vidare därifrån till slutdestinationen. När vi hade landat samt hämtat det baggage vi checkat in så gick vi till ankomsthallen där en person hämtade upp oss för att skjutsa oss till hotellet vi skulle bo på. Fick åka limousine dit! :D
Mamma och morbror i limon.

När vi väl kom till hotellet - vilket var ett 5-stjärnigt hotell och en golf resort (so me!! not.. :P) så blev det problem med incheckningen då hotellet antagligen inte hade våra reservationer, och vi hade liksom bokat i oktober och betalat! Så lite konstigt att de inte hade våra rum då och att det var fullbokat.. 


Hotellet vi skulle bott på..


Roade mig lite med min syster (på bilden) medan diskutionerna pågick i receptionen.


En av alla pooler på hotellet i olika nivåer.

Till slut så fick vi rum på ett annat hotell i Maspalomas som låg cirka en kvart ifrån detta hotell med bil, och personalen där var hur snälla som helst och väldigt tillmötesgående! Fick en liten suit med havsutsikt - hur fint som helst!! Och frukosten där var helt underbar!! Fanns hur mycket som helst att välja bland, och sen så fick man dricka gratis Cava (spansk champange) som man kunde dricka av på frukosten!!! :D 


En del av utsikten.


Utsikten från balkongen! :D


Lite av Maspalomas.

Åkte upp till andra hotellet och solade och badade i deras pooler under helgens gång också, otroligt fin utsikt högst upp!! Sedan var vi även på massage där, och då så fick jag snacka spanska som tusan med personen som masserade mig! :P Var kul, och jag märkte att jag kunde göra mig förstådd på spanska också, även om det var ett tag sedan jag pratade spanska. ^^ Men hade ju en normal konversation kan jag säga! :D

Poolen högst upp på hotellet i bergen. Sunset Pool hette den nog.


Solbäddar med utsikt ut över landskapet och havet.


Närbild på växt.

Poolen vid SPA:t.

Var även till ett litet ökenområden som finns mellan Maspalomas och Playa del Inglés, och det var väldigt coolt! :D


Mamma och syrran i öknen. :P

Hej

Har inte skrivit på ett tag, men har inte riktigt haft orken till att skriva den sista tiden då det varit så mycket med praktik och utomlandsresa. Men kommer uppdatera mera vid tillfälle! :)