Funderingar...

Funderar på om jag kanske ska tatuera mig. Inte just nu, men vid tillfälle då jag har råd med det. Har funderat på två - tre motiv som jag skulle vilja ha.

Det första motivet jag skulle vilja tatuera in är lejonets tecken. 

Varför jag vill ha en variation av detta motiv är därför att jag är född i lejonets tecken, och det är någonting jag inte kan ändra på. Vart jag skulle vilja ha det är höger skulderblad eller kanske på en ankel. 


Det andra motivet jag skulle vilja ha är hästens tecken.

Varför jag vill ha just detta tecken är för att jag är född i hästens år, och jag tycker det mesta som står beskrivet för de personer som är födda i hästens år passar in på mig. Och att jag tycker om hästar är ju bara ett plus då. :)
Vart jag skulle vilja ha just denna variation av hästens tecken är i nacken, då det skulle passa in bäst där.

Det tredje motivet jag skulle vilja ha är texten: "Oel ngati kameie" vilket betyder "Jag ser dig" på Na'vi. Varför jag vill ha detta intatuerat är för att jag tycker att det är en väldigt fin fras, och dess innebörd är mer av att man inte bara ser utsidan på en person, utan att man ser in inuti den andra personen och ser hur den ser ut på insidan. 
Vart jag skulle vilja ha "Oel ngati kameie" intatuerat är på handleden i någon snygg text.

Nice dag. :)

Sov till halv tio tiden. Tog sedan och duschade samt åt lite frukost innan jag tog och gick till gymmet. Tog då och gymmade väldigt lätt då jag varit sjuk ett tag, men det var så himla skönt att komma igång igen! :)
Sedan blev det till att jag gick ner på stan ett litet tag och köpte lite saker. Köpte till exempel två nya träningsbyxor då de jag haft typ gått sönder. Har även köpt nya strumpor och så samt två stora koppar på Indiska. :) Köpte även lite batterier så att jag kunde fixa så att termometern skulle funka. 


Träffade även Johanna från klassen och åkte med henne hem för att kolla på hennes soffa som hon ska sälja, ska ta och köpa den har jag bestämt. :) Då får man i alla fall någonting annat att sitta i istället för Emmas och mina fåtöljer. Får hennes soffbord/vardagsrumsbord också på köpet. :) Superduper det ju! :D

Sedan tog man och gick hem och tog det lite lugnt. Köpte thaimat och åt det till middag - supergott!!! :D Ska definitivt gå dit igen! :) Han som jobbade där var hur snäll som helst och maten var jättegod! Fick till och med matlåda till i morgon! :D
Nu på kvällen har jag varit och klättrat med Joel också, kände mig så pass frisk idag så att jag gav mig på två olika väggar tre gånger vardera. :) Vilken härlig känsla det var att få använda kroppen igen! Så otroligt skönt att få använda kroppen fysiskt! :)

Tierp & besök av familjen.

Igår for jag hem till Uppsala och träffade några kompisar vilka jag inte träffat på rätt länge, typ över en månad. Ida och Malin var det som hämtade upp mig på stationen och vi for och åt på donken. Efter det for vi hem till Jenny och Sandra och var där ett tag innan vi for upp till Tierp för att hänga på Möbeln och dansa lite. Var väldigt trevligt, men var väldigt trött när jag var på väg hem kan jag säga!


Idag så har jag varit och handlat lite mat, sen kom mamma, pappa och min syster Malin upp och hälsade på samt hjälpte till att sätta upp gardinstänger, gardiner och så. For till IKEA i Valbo och köpte en rullgardin samt några hyllor som jag kan ha i garderoberna också, vilka vi installerade när vi kom tillbaka till lägenheten. Har blivit väldigt fint nu kan jag säga! :) Mitt rum är ju i stort sett färdigt nu, så nu behöver jag typ bara kolla med Emma vad vi behöver fixa till hallen och så och att vi fixar soffa och bord och så i vardagsrummet samt fixar stolar till bordet i köket. Sen är det färdigt tror jag. Bara växter sen och några lampor i taket samt lite tavlor och så är det klart. :)