Sol och bad

Var idag iväg till Vik utanför Uppsala med Ludde och Maria. Vi var där mellan 09:00 och 17:00. Blev mycket bad och solning kan jag säga. Tog en hel del bilder vilka kommer upp vid annat tillfälle. Tog med mig en bok som jag läste i också. Såg när jag kom hem att jag blev rätt solbränd på ryggen, även om jag blev insmord på ryggen.

Jobb

Har nu jobbat hela helgen, från fredag till idag, tre kvällspass i rad. Skönt att få vara ledig i morgon kan jag säga! Men kan säga att det var skönt att få jobba hela denna helg då det var midsommar. Midsommar = DUBBELT betalt!! Så himla skönt!! När jag såg på mitt schema att jag skulle jobba på midsommar blev jag hur glad som helst! Behöver ju pengarna, bara att jag får dem nästa månad..
Nu så är man rätt så trött, har suttit och gäspat nästan hela dagen, plus att jag har haft huvudvärk större delen av dagen också. Kan säga att det inte var så värst roligt med huvudvärk, men det gick att jobba i alla fall. 
Fick bara en 20 minuters lång middag idag också, varav 6-8 minuter av dem blev till att sitta ner och äta mat! Men så det kan vara.
Snart blir det sängen för mig, ska bli såååå skönt att få sova!! Sen i morgon blir det upp till Gävle, ska bli kul att få lite miljöombyte.
God natt!!

Linda

Jaha..

Så har man blivit lite nere igen av någon anledning... Inte så värst kul, speciellt inte när man ska jobba kväll idag också..
Får lite tankar som: Är det någonting fel på mig? Är jag för jobbig? Frågar jag för mycket, och är jag för jobbig eller för på då?
Är många andra tankar också som far igenom mitt huvud och känslor som far genom min kropp som är jättejobbiga. Känns som om jag har en tyngd över mitt bröst som ligger och tynger mig, och den är inte rolig alls. Känns som om någonting ligger över min hals också. Märkte häromdagen att det lättade/försvann vid ett speciellt tillfälle, men som jag inte ska ta och förlita mig på att få...
Sen far andra tankar igenom mitt huvud som jag inte riktigt kan förklara heller... Tankar om frågor jag är för rädd för att fråga folk om. Och varför jag är rädd för att fråga dem är på grund av att jag är rädd att få bakslag eller bli "attackerad" av ord som "Varför frågar du det?", "Men varför undrar du?" och liknande. Känns som om jag inte vågar ta för mig eller fråga saker då det förr alltid varit så att jag fått lite mothugg när jag frågat och liknande.
Men vad vet jag. Inbillar mig saker - som vanligt....