Tja

Har varit en bra dag idag. :) Sov till 10.00, tog då och lyssnade på musik i en timme innan jag gick upp. Skööönt! :) Har jag inte gjort på länge! :D Tog sedan och åt frukost och gick sedan till skolan. Det vi gjorde i skolan idag var att vi fick träna på att sätta PVK (se bild 1) och ta blodprov samt att ta blodtryck. Allt detta på dockor då. Snacka om skillnad det är på dockornas vener/blodkärl och människors! :O Dockans blodkärl verkligen "sticker upp" och man känner dem huuur bra som helst! Det är bara att känna lätt, sprita av och stoppa in nålen så är det done! Med riktiga personer måste jag känna flera gånger då de inte syns så bra, och att jag vill göra mig säker om att de fortfarande är "där"..

Detta är då en PVK (Perifer Venkateter).

Blodprovstagning.


Efter att man hade stuckit dockan ett x antal gånger och fått kläm på det hela så blev man "attackerad" av Joel då han skulle ta blodtryck på mig - vilket då inte går på dockorna då de inte har något fungerande hjärta och då ingen puls. Tog blodtryck på Joel också. Sen tog jag och begav mig av hemmåt.

Blodtryck.


Nu på kvällen har jag varit och klättrat med ingen annan än Joel! :D Inte ofta man träffar honom två gånger på en och samma dag kan jag säga. Brukar vara runt två till tre gånger i veckan annars. :P Vi tog och klättrade i ungefär 45 minuter innan vi called it a day, och nu sitter jag framför datorn och tar det lugnt. :)

Klättring på vägg.


Har kännt att jag varit rätt så nyttig idag. :) Åt sallad till "lunch" som jag gjorde i ordning själv, blev huuur gott som helst!! :D Sen nu efter att jag kom hem från klättrningen tog jag och gjorde i ordning två styckna äggmackor och tog lite av salladen som blev över till det. :) Supergott! Skar sig lite med paprikan då, men annars var det super! :)

Much

Har inte gjort så värst mycket idag, men har ändå fått rätt mycket gjort ändå. Har till exempel haft omprov idag, hade då omprov på muskler & skelett samt cirkulationssystemet (hjärtats kretslopp). Gick väl ok tror jag, men får se hur det fick sen när man får resultatet.

Musklerna, och nu fick jag svaret på en fråga.... "Posterior" är "mot bakdelen". 


Och så skelettet. Dock med namnen på tyska. :P 


Och så har vi hjärtat här då också.


Tog en halvtimme att skriva de två delarna av omtentan, och fick då lugnt sitta och vänta i en kvart innan jag fick gå. (Måste sitta MINST 45 minuter på en tenta innan man får gå.) Tog då och gick hem, bytte väska till gymväskan och gick till gymmet. Var där i 55 minuter idag, och det var verkligen hur skönt som helst att få träna! :) Kände mig lite "nere" igår kväll och på förmiddagen, så behövde ta och "arbeta bort" det. Och det gick. :) Var inte bara uppe bland maskinerna och tränade, utan var nere och körde fria vikter i en kvart också. Nice nice! :D
På eftermiddagen har jag inte gjort så mycket alls. Har i stort sett bara gått ut och gått i en timme, och har därefter suttit och kollat på tv. Men inte fel på det inte. :)

:)

Sitter nu i soffan och tar det lugnt. Har varit nere i tvättstugan hela morgonen och tvättat - blev sammanlagt 5 maskiner - och har även dammsugit lägenheten. :) Han till och med plugga lite medan jag var nere i tvättstugan. :D Sitter nu i soffan och kollar på tv och chattar med Jasmine. :) 
De planer jag har för resterande delen av dagen är först att gå till Rusta för att köpa tvättmedel då det tagit slut, sen även gå till gymmet en stund. Blir väl till att försöka plugga lite till.
Igår var det en bra dag, eller i början var det rätt så dåligt, men blev mycket bättre. Kom lite för tidigt till skolan igår, ca 5 timmar för tidigt, och var inte på topp då. Gick tillbaka till lägenheten då, loggade in på min dator och fixade ett dokument i ett mail till mig själv som jag sen kunde skriva ut i skolan. Gick efter det ner på stan och kollade runt lite. Hittade ett par skor som var riktigt sköna och bra, så tog och köpte dem då jag ändå behövde ett par nya skor. :) Sen var det av till skolan - igen.
Efter skolan igår gick jag och kollade lite mer på stan, behövde ett par nya byxor, och mitt uppe i allting så ringde Veronica och undrade vad jag gjorde. Då tog hon och kom ner på stan också då hon hade varit på gymmet och ändå var nere på stan. Så då gick vi runt lite innan vi gick hem till mig. Tog då och kollade lite på tv och jag bjöd även på mat då det ändå var middagsdags. Supertrevligt var det! :)