Hum-hum!!

Börjar bli smått irriteriad på farfar nu... Kom ner tidigare idag och berättar hur jag ska göra och inte ska göra med soporna, och antagligen går han ut till soptunna och KOLLAR IGENOM DET JAG SLÄNGER!! BARA för att han vill se om jag "gör rätt"! Han säger även att: "Du har nog inte lärt dig hur man gör, och då måste jag lära upp dig". Man bara: "MEN HALLÅ!!!" Seriöst alltså!!! Han går ut och knyter upp mina soppåsar och kollar igenom dem! Sen hade jag en soppåse som jag skulle ta ut nu idag också som jag hade ställt åt sidan, då tar han upp den och väger den med händerna för att känna om den är "för tung" och känner på den för att kolla om jag slängt någonting "olämpligt" i den.... Blir lite smått putt på det...

Hockey

Var igår upp till Gävle med Maria och Ludde och kollade på Brynäs - Timrå matchen i Läkerol Arena. Det var en födelsedagspresent till Ludde från Maria och mig som vi två har planerat sen i mars. Vi lyckades faktiskt hålla det hemligt ända tills igår då vi gav Ludde tåg- samt matchbiljetten igår. Han fick ett stort leende på läpparna då! Sedan när vi kom upp till Gävle gick vi först och åt lite - då vi ändå hade 90 minuter på oss - innan vi gick till Läkerol Arena - vilket tog oss ca 30 minuter från centrum. När vi kom fram till arenan gav vi Ludde den andra delen av hans present, vilket var en Brynäs-matchtröja med hans efternamn samt 27 - då han fyller 27 i slutet av denna vecka. Då lös han verkligen upp och skrattade! Det var så värt det!

När matchen skulle börja inledde dem även med att hissa en matchtröja för en före detta spelare, så då kan man bocka av den saken från listan också att man sett en tröjhissnig på en match. :) Sedan fick vi se en väldigt spännande match! Efter tredje perioden stod det 5-5, och efter förlägning på 5 min var det fortfarande samma ställning. Så då blev det straffar, vilket Brynäs vann! :) Så Brynäs vann med 6-5! WOHOO!!! Och man kunde kryssa av många punkter på den listan, och vi fick nytta av pengarna! :) Vi fick dock vänta en timme tills nästa tåg - och sista - gick hem till Uppsala, men man han ändå med sista bussen hem till Sunnersta. Så tummen upp för det!
Bilder från matchen kommer upp senare - kanske imorgon - då jag fört över dem på datorn hemma och kollat igenom dem.
Ha det så bra!!
// Linda