En underbar morgon

Klockan är nu några minuter efter 09:00 på morgonen, och det är strålande solsken ute. :) Härligt härligt! :D Och jag är redan uppe och har duschat samt ätit frukost. Så är gott som klar för nya äventyr redan nu! Vilket jag i stort sett nästan aldrig brukar vara vid den här tiden om jag inte har någonting att göra under dagen. Då skulle jag - om jag var ledig som jag är nu - ha sovit ända tills klockan 11.00 eller någonting sådant. Men nu idag vaknade jag redan vid 06:30, och kunde inte somna om. Då låg jag och myste i sängen ända fram tills 08:15 innan jag bestämde mig att det var dags att gå upp. :) Jag känner mig inte jättetrött faktiskt, utan relativt utvilad. Jag lyckades somna innan 23.00 igår kväll också, vilket jag är "stolt" över då jag inte lyckats göra det på evigheter! Jag har faktiskt lyckats somna före midnatt ända sen i fredags faktiskt!! Eller torsdags... Och det är så sjuuukt skööönt!!! ÄNTLIGEN går det åt rätt håll! :)

De planer jag har för idag är inte så värst många. Ska in till stan och hämta mitt nya ID-kort på SWEDBANK och kanske träffa en kompis också, vem jag hoppas kan sms:a eller ringa mig snart så att jag vet hur det blir. Jag kommer kanske även köpa lite mer saker till mitt lilla hem också så att det blir ännu lite mysigare här. :) Är nästan helt färdig också här nere i källaren. Bara garderoben och TV-möbeln från Jysk som ska in som jag och pappa ska hämta på fredag, och sen ska två hyllplan upp också samt ett par tavlor ska också upp på väggen. Sen är det i stort sett klart. :) Just det! Stereon ska också kopplar ihop så att man kan lyssna på musik och radio. :D
Men hör av mig lite senare om uppdateringar. :)
Ha det så bra!
// Linda

Jobb och sjuk

Har nu avslutat min jobbhelg med 8-9 timmars jobb varje dag (fredag - söndag) och är glad att den är över så att man äntligen kan få sova ut lite på morgnarna! Ska bli hur skönt som helst att få ha ledig i två dagar nu innan man ska jobba två kvällar i rad. Sen nästa helg är man ledig hela helgen. :) SKÖÖÖÖNT!!! Hade tänkt åka till Karlstad nästa helg för att hälsa på min gamla gymnasiekompis Jasmine som bor där, och även min andra kompis Erika - åt vem jag tagit hand om ett x antal katter samt en hund. Men tyvärr kan jag inte göra det nu då jag har åkt på en dunderförkylning... :/ Lagom roligt att bli sjuk - IGEN!! - men var ju passande att jag blev det denna vecka då jag är ledig rätt mycket och kan ta igen mig då.

Har nu när jag kommit hem efter jobbet börjat tvätta samt bytt sängkläder - det istället för att ta det lugnt som jag egentligen borde göra - men tänker inte ta och dammsuga för det orkar jag inte riktigt göra. Så det tar jag och gör annan dag istället då.
Åkte efter jobbet med mamma till Jysk för att kolla garderob samt TV-bord och hittade en av vardera sak som passade in väldigt bra där jag bor nu. Tyvärr så hade de inte TV-bordet inne, men som de får in på torsdag, så då ska pappa och jag åka dit och köpa dem på fredag istället då jag reserverat båda sakerna så att inte några andra snikar åt sig dem.
Annars har jag nog ingenting annat att berätta om vad som hänt i veckan. Jo, var och tränade med Kani på Campus 1477, och det var väldigt roligt att komma igång igen. :) Men tyvärr så har nu min dumma förkylning satt stopp för framtida tränande denna vecka... :( Så min provecka bestod av ETT träningspass! Trevlaaaans VÄRREEE!!! Men så kan detvara.
Ha det så bra!
// Linda

Tjo

Några dagar sen sist nu också. ^^ Orkade inte skriva något i varken måndags eller tisdags då jag jobbade dag båda dagarna 7-16 och var helt DÖD sen efter då jag inte fått tillräckligt mycket sömn. Sen igår hade jag rätt mycket annat för mig då jag åkte hemifrån vid ca 11 eller 12-tiden och kom hem vid 22:30 tiden. ^^ Så då var det inte så mycket ork till annat än sängen kan jag säga. :P Hehe! Men kommer uppdatera och berätta lite mer senare. :)