Fundersam...

på om jag ska ta både ett simpass och ett gympass... Tror att jag ska försöka göra båda i alla fall. Ska nog börja med att simma, och att jag känner efter sen om jag orkar med gymmet. Kommer uppdatera senare om hur det blir.
Nu blir det i alla fall lite Vänner-avsnitt.

Actic - igen

Var iväg till Centralbadet igen idag med Malin, men denna gång efter jobbet. Kom igång med simmandet vid 16:15, och vid 16:35 så hade jag redan hunnit simma 28 längder (då 700 meter). Då kom tyvärr en som jobbade där och sa att simbassängen skulle stängas. Så då han man inte simma de 4 sista längderna för att komma upp till 32 som jag hade stålsatt mig för. Men det bevisar att jag skulle ha hunnit med att simma 800 meter UNDER 30 minuter! Duktiga jag!! :) Köpte dock en kebabrulle på Vreten (lokala pizzerian här i Storvreta) när jag kom hem. :P Hehe! Välförtjänt! :)
Ha det så bra!!!// Linda

Actic

Har idag varit inne på Centralbadet i stan och simmat med Malin. Jag satsade på 800 meter, vilket blev 32 längder och det tog mig ungefär 36 minuter. Inte helt illa för att vara rätt otränad. Känns skönt att ha simmat faktiskt. Kanske går ut på en promenad senare ikväll. Men är inte riktigt säker än.