Måndag

Är nu måndag igen och jag är ledig idag efter en helg med jobb. Skönt! Men måste åka in till tandläkaren idag vid 14-tiden, vilka ligger precis bredvid jobbet... Haha! Så man kommer inte bort från jobbet ändå på ett sätt. Sen efter att jag har varit hos tandläkaren ska man ta och handla lite mat.

Helgen har varit rätt så okej. Har jobbat på och det har gått så bra så. Har inte behövt stressa ihjäl då det inte var någon som hade sjukanmält sig. Men har känt mig rätt dumförklarad då och då under fredagen och lördagen av olika anledningar. Så det har varit lite jobbigt. Men annars har det varit helt okej. En kollega och jag bytte pass igår (söndag) då han skulle iväg på någon sak på eftermiddagen igår. Så han tog och jobbade mellan 7-14 då, och jag tog över vid 14 och jobbade till 22. Var rätt så skönt att få sova ut under gårdagen och kunna gå till jobbet när det var ljust ute. :)
Nu så sitter jag bara och väntar på att tvätten ska bli färdig så att jag kan hänga upp den och sedan åka in till stan.
Ha det så bra!// Linda

Hallå

Sitter nu och kollar på Star Wars VI: Return of the Jedi och dricker en kopp te. Har inte gjort så mycket idag förutom att ta det lugnt och varit inne en sväng på stan. Jobbade i måndags och igår, först ett kvällspass och sedan ett dagpass direkt därpå. Var lite jobbigt då jag bara lyckades få fyra timmars sömn däremellan... Kan säga att jag var rätt trött under tisdagen... Men idag kunde jag sova ut och ta igen några timmars sömn. :) Det var hur skönt som helst!!
Nu i helgen som var så var jag hemma hos min farbror och firade honom. Då var även mina kusiner där - såklart - och även andra. Var väldigt trevligt. :) Sedan efter det tog jag och gick ut med några kompisar från gymnasiet, och vi hade verkligen hur kul som helst! :D Använde de kläder och skor som Maria hade hjälpt mig att hitta. Och det var hur kul som helst när jag var ute med Setare, Lovisa och Kani. :) Var länge sen man gick ut och gjorde någonting sånt med dem.

Kani, jag och Lovisa. (Jag ser lite knäpp ut ^^)


Lovisa


Kani och hennes muskler. :P Hehe


Kani och jag


Lovisa och Setare


Jag, Lovisa och Setare


Setare och Kani.
Och svar till den person som frågade hur ofta jag tittade på klockan i förra inlägget. Svaret är: På jobbet kollar jag på klockan rätt ofta, hemma är det mindre.
Ha det så bra!!// Linda

Lugn dag.

De två senaste dagarna har jag jobbat kväll, och det har varit rätt bra scheman. Hade en rätt lång sträcka att cykla dock i onsdags, men lyckades väldigt bra att transportera mig mellan de två ställena. Skulle cykla från Industristaden till andra sidan Stationen. Jag skulle vara på andra sidan stan vid 21:00, lämnade andra stället vid 20:55, var på cykeln 20:57 och var innanför dörren på andra stället vid 21:03, inte illa kan jag säga! Tog ca 5-6 minuter att cykla den sträckan, och det är inte illa! :D 
Idag har jag varit på massage, och det var väldigt skönt kan jag säga! Har sedan träffat Lovisa, Setare och Kani idag också. Var väldigt kul att träffa dem igen. 

Nu så sitter jag och kollar på Ace Ventura. Sjukt bra film kan jag säga! :D Haha! Har gått 21 minuter av filmen nu, och jag håller på att garva ihjäl redan! :P Hehe!!
Ha det så bra!!


// Linda