Lägenhet!!

Nu så har man en lägenhet att bo i från och med oktober månad! :D Skrev på kontraktet nu på kvällen efter att man var och såg på den! Supermysig etta med ett litet kök och en stor toalett! :) Utegården var mysig också. Kommer nog trivas bra där! :) Och det känns så himla skönt också för den delen att få kunna ha någonting EGET för en gångs skull! :D Förutom sällskapet av katten då då. ^^ Tog dock inga bilder, men det kommer att komma om ca 3-3½ månader. ^^
Ha det så bra!!


// Linda

.

Sitter för tillfället vid köksbordet och gör ingenting speciellt utom att vänta på att maten ska bli klar. Ska bli gott med mat! Sedan vid 17:30 så kommer mamma och pappa ut hit, och då ska vi allihopa till Örsundsbro för att kolla på lägenheten där. Jag får se om jag tar bilder som jag lägger upp senare. :)

Har tidigare idag varit hem till farmor och farfar med Mikaelas mamma och hämtat saker därifrån som jag kan behöva har här ute. Sen har vi åkt och slängt lite saker på sopsorteringen, åkt till ÖoB och handlat lite och hämtat ett paket. Sen har det nog inte hänt så mycket mer förutom att jag har gått ut en liten runda med vovven. Och det är väldigt skönt att vara här och bo ute på landet. :) Kossorna går i hagen bredvid som grannen äger, en enstaka bil som åker förbi då och då, men inte mycket mer som händer än att katterna och hunden leker lite då och då, och att min katt fräser åt de andra att hålla sig undan. :P
Skriver mer sen. :)
Ha det så bra!


// Linda

Hej

Är nu ute hos en kompis på landet och har varit här i nästan två dagar nu. Tog reträt hit då jag inte orkar vara kvar riktigt hos farmor och farfar i deras källare då det inte känns som om de accepterar att jag ska ha något privatliv alls, samt att de inte lyssnar eller accepterar de regler jag har satt upp. Så i fredags kväll så åkte jag dit, packade ner lite nödvändiga saker, och gick därifrån efter 5-10 minuter med katt och allt och for ut hit där jag är nu.
Det är ju i alla fall tur att man har min kompis Mikaela och hennes familj där jag vet att jag alltid är välommen att komma ut när helst jag vill. Annars skulle det nog inte gå då jag har katt.
Man har ju fått erbjudande av att få hyra en lägenhet av deras grannar som ligger i Örsundsbro, och den ska jag åka och kolla på i veckan hoppas jag. Och om jag vill ha den så får jag flytta in där i september/oktober. Ska bli sååå skööönt!!! Längtar verkligen att få komma bort från farföräldrarna och få EGET!