Jobb

Snöade under natten, och när man for till jobbet så var det ett snötäcke på ungefär 2 cm. Bussen var lite försenad, och man kom in till Uppsala ungefär 10 min senare än vanligt. Sprang ihop med en bekant på väg från busshållplatsen till jobbet, och det var kul att springa ihop med någon sådär på morgonen man annars inte brukar se. :)
 
Det gick bra att jobba. Hade ett bra schema med trevliga personer. Dock var det lite jobbigt att komma ut till en jobbcykel med ett 4 cm tjock snölager, plus att man var tvungen att cykla i snön och snöandet. :P Annars gick det bara bra.
 
Blev även tillsagd/beordrad till att jobba på Fålhagen imorgon. Har aldrig jobbat där förut, endast varit där på möten förut. Är lite nervöst, men det kommer nog säkerligen gå bra. Jag hoppas att både personal och kunder är trevliga! :P
 
Ha det så bra!
 
// Linda

Internet

Nu har man äntligen lyckats fixa till trådlösa internet här hemma! Känns helt underbart!!! Lyckades fixa till det alldeles själv efter att ha varit och pratat med dem på Telia inne i stan tidigare och blivit sur på dem. Dem fixade i alla fall till så att någon från supporten skulle ringa mig och hjälpa mig med installationen. Men när dem ringde upp vid 16:45 så hade jag redan blivit klar med alltihopa! GOD I'M GOOD!!! ;) Så då frågade jag om IP-telefonen jag skulle ha fått också för typ 1,5 månad sen i samband med denna deal jag gått med på. Och då skulle de skicka en gratis hemtelefon till mig, och så skulle jag bara behöva betala frakten. Thank you Telia, thank you very much!! ;) Så någonting fick man ut av det i alla fall!! :) 
 

Jag och mina två yngsta systrar.
 
Jag fick hjälp av Stefan att fixa till internet på mitt Playstation 3 också, vilket gick väldigt bra! :) Och nu har jag fixat till Netflix, Viaplay och ett playstationkonto också. :) Så det går framåt! Jag hoppas att min hemtelefon kommer snart, för då kan man äntligen använda den också.
 
Nu blir det till att kolla lite på Top Gear. :) 
 
Ha det bra nu!! :)
 
// Linda

Hej

Har haft mycket för mig på sistone. Allt från jobb, träffa kompisar, fixa i hemmet och annat. Jag har inte riktigt lärt mig att verkligen stanna hemma och bara ta det lugnt. Men idag har jag i alla fall varit hemma hela dagen, och det enda jag gjort är att gå och kolla i Iittala outleten här i Örsundsbro, samt handlat lite på ICA. Sen har jag varit hemma och tagit det lugnt och kollat på film.

Imorgon blir det jobb, vilket det även blir på torsdag och fredag. Men jag får sova ut på morgonen i alla fall då jag jobbar kväll. Vilket är väldigt skönt! Då slipper man ju gå upp 05:00 på morgonen.

Ha det så bra!!


// Linda