Ledig dag

Jag har idag varit ledig, vilket har varit väldigt skönt! Jag for till Enköping på förmiddagen för ett möte, och sedan åkte jag till Uppsala och tittade runt lite. Sedan for jag hem, och dert var skönt att komma hem till lägenheten och ta det lugnt. Pappa ringde medan jag stod och lagade korvstroganoff, och det blev bestämt att pappa och co ska komma och hälsa på hos mig imorgon efter att min syster Nelly har tävlat färdigt på konståkningen i Västerås. Så det ska bli trevligt. 
 
Nu ikväll har jag även sjungit lite SingStar och gått ner med saker i förrådet. Nu sitter jag och zappar runt lite tv, samt så kollar jag runt lite på olika tidningsidor. (Ex. The New York Times, Los Angeles Times, The Thelegraph,
The Guardian, El Día,The Australian, Gefle Dagblad, UNT, Expressen, Aftonbladet)
 

Men nu ska jag göra annat än att sitta här! 
 
Ha det så bra!!
 
// Linda

Relaxkväll

Sitter nu hemma i lägenheten efter ett kvällspass på jobbet och kollar på VÄNNER och dricker en stoooor kopp te till det, samt chattar lite med en kompis.

Det var en väldigt lugn dag på jobbet idag, och man hade rätt mycket "dötid". Jag var upp till mina kusiner en snabbis och hälsade på dem då jag hade lite tid till övers. Och det var trevligt att se dem, då jag inte gör det så mycket.

Jag mår även hur bra som helst, och jag trivs så himla bra i min lägenhet, och det känns helt underbart!!

Nu ska jag fortsätta att titta på VÄNNER och återgå till mitt te!! :)

Ha det så bra!!

// Linda

Förmiddag innan jobbet.

Sitter i soffan hemma i lägenheten i detta nu och kollar på VÄNNER, samt dricker en stor kopp te! :) Soligt väder är det också, så det är ett plus! Ska ta och börja jobba vid 13:30, så ska ta och åka in till stan om ett tag. 
 
 
Ha det så bra!
 
// Linda