Usch

Sitter nu och kollar lite på tv efter en dag på jobbet/jobben och är inte så himla glad för tillfället... Det har varit kul och så att jobba på både Fålhagen och Innerstaden idag, men nu är det rätt dåligt... Känner mig bara bläää!!! :(

Kattvakt

Sitter nu hemma hos en kompis i hennes lägenhet och är kattvakt åt hennes 5-6 katter. Ska vara kattvakt åt henne från och med idag fram tills på söndag. Jag ska ta och jobba fram tills på söndag också, så det är skönt att kunna bo i stan.

Hundpassning

Har nu Sabbi hemma hos mig. Var och hämtade henne igår, och vi var på farande fot i ungefär tre timmar då. Sängen jag gjort i ordning åt henne älskar hon! Hon har gått och lagt sig där självmant flera gånger och sov där hela natten! Känns skönt! :) Vi tog en långpromenad tidigare idag, och det var helt underbart väder ute! Solen sken, klarblå himmel och några minusgrader. Det var ett helt underbart vackert när man gick ut ur Örsundbro och gick ut bland åkrarna. Nu tar vi det lugnt och kollar på lite film innan nästa promenad. 
 

Fina Sabbi