Kattvakt

Är nu hemma hos min kompis Erika och tar hand om hennes katter medan hon är i Värmland och firar midsommar. Det gör inget mig emot att vara kattvakt då jag jobbar hela midsommarhelgen, och ända fram tills på onsdag. Så då är det väldigt skönt att kunna bo i stan, och att man bara behöver ta en 10-minuterspromenad till jobbet. Sovmorgon får man ju också med 50 minuter på morgonen, så det är inte helt fel! 
 
Jag ligger nu i soffan och kollar lite på internet samt på tv, The Simpsons blir det nu, och jag har 3 utav 5 katter i soffan med mig. Sen katterna i köket får jag gosa lite mer senare innan jag går och lägger mig.
 
Jobbet har gått bra, även om det har varit lite segt och långtråkigt. Men det går framåt an i alla fall.
 
 
Ha det så bra!
 
// Linda

Resorb..

Är inte direkt någe vidare gott att dricka!! Men vad gör man inte för lite vätskeersättning?? Måste ju nästan ta en sådan varje dag tror jag då jag inte dricker ordentligt. :O

Men men, nu när resorben är uppdrucken så blir det bara bättre då jag ska upp till Gävle och stöka lite idag. :) Ska bli skojsigt! Och jag behöver lite miljöombyte också, så det kommer bli prima ballerina! :)

Ha det så bra!!

// Linda

Ledighet!!

Blir nu två dagars ledighet efter tre veckor med jättemycket jobb och bara en dag ledigt i veckan! Så det ska bli väldigt skönt att få vara lite ledig nu innan jag går på jobbet igen och jobba åtta dagar i rad. Men det ska nog gå!! :) 

Efter jobbet idag - som jag delade på både Innerstaden och Fålhagen - åkte jag hem till pappa i Storvreta. Vi tog och åkte och kollade på Agnes fotbollsmatch uppe vid IP då. Var faktiskt väldigt kul att se Agnes spela fotboll. Hon hade antagligen gjort ett mål precis innan jag, pappa och Lena kom dit, och då hade matchen bara hållt på i några sekunder. GO AGNES!! Matchen slutade 4-1 till Storvreta, och Agnes gjorde två av målen. Timmen upp för det!! :)
 
Vi for efter matchen hem till pappa och åt mat, och jag åkte sen hem till mig i Örsundsbro. Nu sitter jag i soffan och dricker ett glas vin - vilket jag tycker att jag har gjort mig förtjänt av - samt har en varm kopp te som står och väntar på mig efter det. :) Sedan ska jag ta och lägga mig då jag är extreeeemt trött!! :O
 
Ha det så bra!!
 
 
// Linda