Hektiskt dag

Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen. Gick upp redan vid 06:55 imorse för att gå ner till tvättstugan. Efter det blev det till att städa för fullt, medan jag sprang upp och ner till tvättstugan stup i kvarten. Tvättningen och städandet tog mig totalt tre och en halv timmar att bli klar med!! Men det tar tid om man rensar på altanen, ställer fram utemöbler, tar ut alla mattor på vädring och hänger upp all tvätt i torkrummet. 
Det blev sedan en dusch, en snabb frukost, för att sedan åka in till stan och träna ett tag. Det var ett väldigt skönt träningspass idag, och jag spenderade majoriteten av tiden inne i friviktsgymmet - vilket är mitt nya hem kan man säga - med alla killarna.
Efter gymmet blev det till att träffa Kani en snabbis, och det var väldigt kul att se henne igen då det var ett tag sedan. När vi hade pratat en stund gick vi båda och handlade på Hemköp innan vi separerade och åkte åt var sitt håll. 
När jag därefter kom hem igen ställde jag in matvarorna i kylen, satte igång en ny tvättmaskin, och fixade med den upphängda tvätten. Har sedan blivit till att mamma kom förbi med saker från Umeå, och jag har även gått iväg till återvinningen med en hel del saker. Sedan har jag inte gjort mycket mer idag.
Ha det så bra!
// Linda

Mys i fåtöljen

Det gick bra på jobbet idag, och det var en väldigt lugn dag. Jag har nog inte haft det så här lugnt på länge. Sedan efter att jag slutat tog jag och gick hem till katterna, och har fortsatt att ta det lugnt. Jag har suttit och tittat på tv i stort sett hela kvällen, och har haft två till tre katter liggandes i mitt knä under hela tiden. Väldigt mysigt kan jag säga! :) Kattungarna har ju även blivit matade, och minstingen ska få en till matning innan jag går och lägger mig.
Gertrud och Lexi i knät.
Disa ligger och trycker.
Disa, Lexi, Gertrud och jag.
Gertrud och Lexi i mitt knä igen.
Nu ska jag strax ta och göra mig i ordning för sängen, då jag är rätt trött. Så jag och alla katterna tar och säger god natt och sov så gott till er alla! :)
Ha det så bra!
// Linda

Kattvakt och jobb.

Klockan är nu 07:15 på morgonen, och jag sitter i min kompis lägenhet med alla katterna och har precis ätit frukost, samt matat kattungarna. Blir även snart iväg till jobbet för mig, men då jag börjar jobba 08:00, så behöver jag inte jäkta så mycket. Jag hinner dricka upp mitt te, vilket jag verkligen behöver för att komma igång på morgonen! 
Det som hänt denna vecka är att jag - åter igen - bara jobbar hela tiden. Idag blir det mitt femte arbetspass på raken, och jag har två till att genomföra innan jag får en dags ledighet, för att sedan hoppa på och jobba fyra dagar till. Men då blir det i alla fall storhelgstillägg då det är påskhelgen. Så det ser jag fram emot! Alltid kul med lite extra pengar! 
Vad jag har lyckats med denna vecka är att skära mig i mitt vänstra lillfinger så hårt att jag var tvungen att gå till närakuten och sy det med tre stygn. Att jag lyckades göra det på arbetstid var ju extra duktigt gjort av mig! Haha! Jag kan säga er att det är värsta samtalsämnet bland kollegorna nu på jobbet, så jag måste ha gjort det bra! Jag har ju även fått avokado- samt knivförbud på jobbet nu, så att jag inte skär mig någon mer gång. Så om jag vill äta avokado på jobbet så får någon annan hjälpa mig med att skära den.
Här neda kommer mitt fina finger, så som det såg ut innan, och sedan efter. Och stygnen ska tas bort på torsdag, vilket jag gör på jobbet då vi ändå har alla saker tillgängliga där.
Nu däremot ska jag ta och göra mig i ordning, för att sedan gå till jobbet och en - nästan - heldag med danska.
Ha det så bra!
// Linda