Thinking Out Loud

Jag har nu funnit en ny favoritlåt. Det är låten Thinking Out Loud av Ed Sheeran - samma artist som gjort låten I See Fire - och den är helt underbart bra! Jag sitter bara och njuter av den fina texten, och även av den superfina musik som spelas med! 
 
"Thinking Out Loud" 

When your legs don't work like they used to before
And I can't sweep you off of your feet
Will your mouth still remember the taste of my love?
Will your eyes still smile from your cheeks?

And, darling, I will be loving you 'til we're 70
And, baby, my heart could still fall as hard at 23
And I'm thinking 'bout how people fall in love in mysterious ways
Maybe just the touch of a hand
Well, me—I fall in love with you every single day
And I just wanna tell you I am

So honey now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
I'm thinking out loud
That maybe we found love right where we are

When my hair's all but gone and my memory fades
And the crowds don't remember my name
When my hands don't play the strings the same way
I know you will still love me the same

'Cause honey your soul could never grow old, it's evergreen
And, baby, your smile's forever in my mind and memory
I'm thinking 'bout how people fall in love in mysterious ways
Maybe it's all part of a plan
Well, I'll just keep on making the same mistakes
Hoping that you'll understand

But, baby, now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
Thinking out loud
That maybe we found love right where we are

So, baby, now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Oh, darling, place your head on my beating heart
I'm thinking out loud
That maybe we found love right where we are
Oh, baby, we found love right where we are
And we found love right where we are
 
<3
Ha det så bra!
 
// Linda

Jul

De dagar jag var i London förra veckan var helt underbara! Det var så otroligt skönt att vara där igen, och jag fick verkligen ny energi av att få vara ensam där! Så fort jag steg av tåget på Victoria station från flygplatsen blev jag helt avslappnad! All negativ energi rann av mig, och jag blev helt harmonisk så fort jag fick komma ut på Londons gator! Den känslan har jag inte känt på hela hösten kan jag säga er! Så det var alldeles underbart! Sedan var vädret helt fantastiskt också för den delen. Det var soligt varenda dag - även om det var relativt molningt till och från - och det regnade endast på natten mellan måndagen och tisdagen. Man kan verkligen säga att jag har tur med vädret varenda gång jag åker till Storbritannien! 
Det jag gjorde under mina härliga dagar i storstaden var att inhandla alla julklappar jag skulle - vilket fyllde hela resväskan - och bara tog det lugnt. Det blev en hel del promenerande fram och tillbaka, och jag hittade en mängder av mysiga smågator överallt! Jag besökte även British Museum, Museum of Natural History, samt The Sherlock Holmes Museum på 221b Baker Street, vilket var väldigt kul och trevligt. Sedan gick man en del i Hyde Park också där dem hade en julmarknad vid namn Angel Christmas Market, samt även ett tivoli vid namn Winter Wonderland. Där gick jag en eftermiddag, och det var supermysigt då de hade en massor av stånd och matvagnar som sålde en mängder av olika saker, och vissa matvagnar sålde mulled wine (glögg). Dock så köpte jag ingen glögg då de tog mellan £4,5-6 (ca 54-72 kr) för ett litet glas på 250 cl!! Tyckte att det var lite att ta i... 
Jag kom sedan hem i torsdags på kvällen, och var uppe och jobbade ett 7-16 pass på fredagen, vilket gick bra. Sedan var man ledig under helgen, och då tog man och såg på Hobbit och Femhärarslaget med en kompis på lördagen, samt firade lite jul hemma hos mamma på söndagenm och igår (måndag) och idag (tisdag) har jag jobbat, vilket jag även kommer göra imorgon på självaste julafton. Men man får ju i alla fall in lite extra pengar för det. Ska jobba till 16:00 imorgon innan jag går och firar jul med pappa och kompani hemma hos mina kusiner. 
Men nu ska jag ta och göra i ordning mig för sängen. Ni får ha en så otroligt trevlig helg nu allihopa!
God Jul på er!
// Linda

Snart där!

Andra advent har kommit och gått, och tredje advent börjar närma sig mer och mer. Som vanligt har det varit mycket jobb för min del denna vecka med, med tre avklarade arbetsdagar, och tre arbetsdagar kvar tills jag får lite långledigt. 
Jag har kommit igång med träningen nu igen rätt ordentligt. Nu förra helgen då jag var ledig for jag till gymmet både på lördags- och söndagsmorgnarna, och lyckades komma så pass tidigt att jag kom dit före alla killar och fick ha friviktsdelen alldeles själv i ungefär 50 minuter. Väldigt skönt faktiskt, och man får verkligen ut mycket av att komma till gymmet vid 07:00-tiden! Sedan idag - torsdag - var jag iväg till gymmet igen, och körde ett lite kortare pass än förra helgen. Jag ska nog ta och fara iväg till gymmet innan jobbet denna helg också innan jag åker iväg till London på måndag.
I och med att jag åker iväg till London i några dagar på måndag blir det ju en hel del att göra i samband med det. Det ska tvättas, växlas med pengar, kolla upp tider när man ska iväg till Arlanda och så med mera. Sedan ska man packa ihop det sista i resväskan och fara iväg med den till mamma, då man sover över där för att få närmare till stationen inne i Uppsala. Men man är ju en så van resenär, så man kan ju alla rutiner med alla resor hit och dit.
Ha det så bra!
// Linda