Vovvsing

Idag blir det en blandning av en kaotisk, men ändå lugn, dag för mig. Jag har inget jobb att åka till, men jag har ändå dagen fylld. Jag ska om cirka en timme åka in till stan för att träffa min kompis Rebecca som är här och hälsar på, och då ska jag få träffa min lilla älskling Sabbi också - som är Rebeccas absolut helt underbara schäfer! Då ska vi ta och gå runt lite och umgås innan hon ska åka hem till Karlstad, där hon bor för tillfället. Och det ska bli kul att få träffa dem båda igen! 
Min lilla älsklingsvovve! ^^
Sen blir det även till att ladda på mitt busskort, hämta en nyckel, och även gå till gymmet och köra ett pass med PT:n. Och allt det här ska jag göra mellan 12:30 och 17:30, men det går säkerligen mycket bra! ;)

Ha det så bra!

// Linda

 
 

Lagom jäktig dag

Det har idag varit en alldeles lagom jäktig dag. Jag har varit på ett möte, varit ute och gått, handlat och inte gjort mer än så. Sedan har jag sett Disney's Prinsessan och grodan (The Princess and the Frog), och ser nu på Grease
Nyss satt jag och kollade på ett youtube-klipp där en del av den svenska armén som är stationerade i Afghanistan gjorde en cover på Greased Lightnin', och jag satt och skrattade igenom hela klippet då den var så bra gjord! 
Orginalet från 1978 med John Travolta.
Covern av svenska armén i Afghanistan, 2013.
 
Ha det bra!
// Linda

Afrodans

Idag har det varit en väldigt bra dag. Det blev inget pass med PT:n idag, då han meddelade mig igår kväll att han blivit sjuk, så då ombokade vi tills på fredag och så fick jag sovmorgon. Men jag pallrade mig i alla fall iväg till gymmet senare idag och gick på ett Afropowerdancepass - som var helt awesome! Jag kommer förhoppningsvis kunna gå på det nästa vecka också! Let's cross our fingers och hålla våra tummar!
Innan jag gick på passet gick jag förbi jobbet för att skriva ut lite saker - då jag inte har en skrivare själv - och sedan gick jag lite på stan, åt på McDonald's - vilket var första gången på någon månad - där jag lunchade lite med Ragge, och efter det tog jag och fikade med Kani och hennes kille Daniel. Det var verkligen kul att träffa Kani och Daniel igen, och det blev många skratt där! :)
Nu sitter jag hemma och har ätit, duschat och redan hunnit få i mig en kopp med te och är inne på min andra kopp. Jag har även sett på Shrek 2, vilket är en väldigt bra film! Vi får se vilken film det blir efter denna! 
Ha det så bra!
// Linda