Fullt upp

Idag har jag verkligen haft det fullt upp. Jag har bland annat bakat en kladdkaka, städat lägenheten, varit in till stan och klättrat med Joel i två timmar, för att sedan åka hem igen för att duscha och lagat middag.
Det första jag gjorde var att jag gjorde i ordning en kladdkaka så att den skulle hinna svalna och bli klar tills nu på kvällen. Jag tog sedan och städade, för att sedan springa till bussen för att hinna till klättrningen jag hade bokat mellan 12-14 med Joel på Crux i Uppsala.
När Joel och jag hade klättrat färdigt gick vi tillsammans till min busshållplats innan han cyklade iväg till polishuset för att fixa någonting. Jag fick vänta på bussen en liten stund, men jag kom hem till 15:00-tiden. Då tog jag först en dusch, för att sedan ta mig en liten kort rast innan jag tog mig an middagsförberedelserna. 
Varför jag började med middagsförberedelserna runt ca 16:00-tiden var för att jag hade frågat mamma tidigare i veckan om hon ville komma över idag till mig och äta. 
Det jag gjorde i ordning idag var potatisgratäng, fläskfilé och rotfrukter i ugnen. Och jag kan säga att jag gjorde allting helt själv från grunden! Vilket jag är väldigt stolt över, då mamma tyckte om allting! YES!! Det enda jag inte gjorde själv var beairnaisesåsen, vilken jag köpte färdigjord, men det får jag fixa till nästa gång istället.
Efter det att mamma hade kommit och vi hade ätit, tog vi och kollade på Åh, Vilket Party med Peter Sellers, och vi satt verkligen och skrattade hur mycket som helst genom hela filmen!! Det är verkligen en superbra film, som bara måste ses! ^^ 
Jag fick även en bukett med tulpaner, samt en orkidé som är superfin. Så nu har jag äntligen lite fler blommor i hemmet! :)

Orkidén jag fick av mamma.
Tulpanerna jag fick av mamma.
Nu sitter jag däremot och tar det lite lugnt. Jag har precis druckit en kopp te och tittar på Vänner. Jag vet, jag tittar verkligen fööör mycket på Vänner, men det är en så himla bra serie vilken man kan se om, och om igen! 
Men nu ska jag kolla vidare på serien och fortsätta ta det lite lugnt.
Ha det så bra!
// Linda
 

Jobb = Pengar?

Sitter nu på jobbet och väntar på att börja mitt arbetspass, vilket startar om cirka 20 minuter med två städ och ett inköp. Yaay!! Jag som bara älskar att städa! Men men, det går.
Idag är det även mitt åttonde arbetspass på raken, och de senaste 11 dagarna har jag varit ledig en dag. Som tur är så får jag vara ledig nu fredag till söndag, vilket ska bli superskönt! Sen blir det bara till att förbereda sig mentalt för ytterligare en sexdagarsvecka på jobbet. Men jag har ju tagit lite extra pass, plus blivit inbeordrad till att jobba. Så det blir ju lite extra pengar då i alla fall, och det får man hoppas i alla fall! Man gör nästan allt för att få in lite extra pengar inför kommande resor med mera.
Det negativa med att jobba så pass mycket är att man blir så trött! Men det får man väl ta. Det positiva med att jobba så mycket - i alla fall för mig - är att jag blir uppe i varv och får jättemycket annat gjort vid sidan av jobbet, vilket alltid är bra!
Nu till helgen ska jag ta det relativt lugnt. Imorgon ska jag först iväg och klättra med en gammal kursare från min korta pluggtid uppe i Gävle, sen ska jag hem och städa och fixa lite innan jag får besök av mamma på kvällen. En kompis kommer nog eventuellt förbi också.
Innan mamma kommer imorgon - ska bjuda henne på middag - ska jag försöka att göra i ordning en riktigt fin middag med potatisgratäng, fläskfilé och en härlig blandning av rotfrukter och annat gott. Jag håller verkligen tummarna på att det blir bra och gott, samt att mamma tycker att det blev bra! Sen om min kompis - Stefan - svänger förbi vid middagstiden så ska jag tvinga honom att äta middag med mig och mamma också. Hoppas hoppas!
Men nu ska jag ta och dricka upp mitt te, samt förbereda mig för kommane jobbpass!

Ha det så bra!
 
// Linda

Bra dag idag

Det har idag varit en helt okej. Jag har jobbat, träffat gamla gymnasiekompisar och sedan tagit det relativt lugnt hemma. En helt vanlig dag, med alla gamla vanliga rutiner - med undantag från att jag träffade Angelica och Lovisa.
På jobbet var det väldigt lugn och skönt, och jag behövde inte stressa runt idag heller. Jag han läsa tidningen, lösa soduku, ta ett förmiddagsfika hemma hos ett par, och ändå ha tid till övers med att hjälpa till med de saker jag skulle hjälpa allihopa med. Så det var en skön dag.
När jag slutade träffade jag Angelica och Lovisa - och som jag antagligen skrev igår - och vi pratade om vår London-resa senare i vår. Vi pratade självklart om andra saker också, då det var länge sedan vi sågs. Vi pratade lite om när vi gick i skolan, tidigare resor, och annat. 
Sedan åkte vi alla åt var sitt håll, och jag har inte gjort mycket mer efter det. Lagat mat, duschat, samt sitter nu och tittar på TV. 
Jag är dock lite irriterad på en av mina grannar, då han är hur högljudd som helst! Han har vänner över, och dem sitter och gormar och har sig och stompar i golvet, och springer fram och tillbaka hela tiden. Dem har säkerligen varit igång i tre timmar nu... Är det någon som vet om det har varit någon fotbollsmatch eller liknande som gått på TV:n ikväll? Någon som vet? Jag hoppas då innerligt att den är slut snart, eller att dem åker iväg, eller blir helt tysta snart, då jag ska i säng snart i och med jag måste upp tidigt imorgon bitti. Let's cross our fingers and holds our thumbs for the best!
Ha det så bra!
// Linda