Sista träningspasset med PT.

Idag hade jag sista passet på gymmet med personlig tränare, och det gick väldigt bra, även om jag inte är helt fullt ut frisk. Men jag tog det lite lugnt, så att jag inte blir sjuk igen. 
Jag kan säga att det känns lite konstigt nu att jag inte har några PT tillfällen kvar, och att det är över, då jag har blivit så van att träffa en tränare en gång per vecka, eller varannan vecka, som jag har gjort nu sen i slutet av januari. 
Jag har dock en tanke om att jag kanske skulle köpa några fler PT pass, och att jag skulle träffa tränaren - i detta fall Maja då, och eventuellt Andreas om han kommer tillbaka - en gång i månaden. Tror att det skulle vara en rätt bra sak att göra. 
Nu blir det mer vila, kolla lite på tv, och sedan kanske gå ut på en promenad - vilket det lutar åt nu i alla fall. 
Ha det så bra!
// Linda

Fika med vänner

Igår var det en rätt lugn dag för mig. Det enda jag i stort sett gjorde var att åka in till stan och fikade först med två kollegor, för att sedan fika med gamla gymnasievänner. Det var väldigt skönt att ha en lugn fikadag med vänner ibland, och det var kul att se så pass många på en och samma dag också. 
En kollegas fina mage!! :) 
Fika med vänner från gymnasiet. :)

Idag har jag inte gjort så värst mycket, har bara tagit det lugnt, vilket är skönt då jag fortfarande är lite förkyld. Det enda jag har planerat för dagen är att jag ska hem och äta hos mamma vid 18:00, så det är några timmar kvar tills dess. Ska visa henne lite bilder och videor från Edinburgh då hade jag tänkt, sen blir det inte mycket mer idag för mig.
 
Ha det så bra!
// Linda
 
P.s. Om ni vill läsa om de resor jag gör så gå klicka på denna länk: http://lindacschoeps.blogg.se
 

Hemma

Nu har man varit hemma i en dag, och det känns rätt skönt. Jag hade en trevlig vecka i Edinburgh då jag hälsade på min kompis Tatjaana och hennes kille Rasmus, och vi hade fullt upp varje dag. Det var varmt, soligt, och skönt varenda dag faktiskt, och det kom endast en rejäl regnskur första dagen jag var där, men annars svettades man som en gris varenda dag. Men skönt var det i alla fall att komma bort ett tag, men det är skönt att vara hemma igen. Jag lyckades gå och bli förkyld medan jag vara i Edinburgh också, så jag får försöka vila upp mig nu och friskna till lite. :)
Jag och Tatjaana på Alnwick Castle i Northumberland i England.
Tog en flyglektion på borggården, där de har spelat in scener i Harry Potter och De Vises Sten.
Och däääär beger vi oss av! :P Jag först och Tatjaana ger gärnet för att komma ikapp! 
Jag och Tatjaana i Alnwick Gardensden botaniska trädgården vid Alnwick Castle.
Jag med filmkameran och mobilkameran, på väg upp till Arthur's Seat Hollyrood Park i Edinburgh.
Jag och Tatjaana uppe på Arthur's Seat, med en del av Edinburgh bakom oss.
 
Ha det så bra!
// Linda