Fullt ös - nästan medvetslös!

Ännu en vecka med fullt upp har nåt sitt slut. Veckan har varit fylld med jobb och träning - vilket börjar bli min vardag. Men det går framåt i alla fall! 
I måndags var jag på gymmet och tränade med Andreas, och de övningar jag fick genomgågna då var mestadels squats och marklyft med skivstång. De sista minutrarna blev tillägnade träningsformen Tabata [klicka här], där jag fick köra lite boxning. Snacka om att jag var taggad då! :) 
Sedan har jag i stort sett bara jobbat denna vecka, förutom att jag åkte upp till Gävle och Sandviken i fredags och umgicks med Stefan, samt sov över till lördagen. Det var länge sedan man såg honom, så då får man ju ta och passa på att umgås länge! Och det var väldigt skönt att komma bort lite grann. 
Igår - lördag - när jag åkte hem från Stefan tog jag och hoppade av i Storvreta och gick hem till pappa; där jag åt middag och umgicks med familjen innan jag åkte hem. Och idag har jag jobbat, vilket gick väldigt bra.
Efter att jag kom hem från jobbet idag har jag inte gjort mycket alls. Ställde in matvaror i kylskåpet, duschat, ätit middag, druckit lite te och tittar på Harry Potter och De Vises Sten
Ha det så bra!
// Linda

Mycket

Det är verkligen mycket för mig nu! 
Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag nu två jobb på sammanladga 98%, samt att jag även tränar, vilket blir väldigt mycket i längden då jag inte riktigt är van med att jobba så mycket. Att gå från att ha ungefär 14 dagars ledighet, till bara 8-9 dagars ledighet är en rätt stor skillnad. Samt att försöka träna på det blir lite körigt. Men det kommer att gå! Jag går i alla fall till gymmet en gång i veckan, då jag kör med Andreas (personliga tränaren). Alltid lika skönt att köra med honom då jag alltid blir lika slutkörd! 
Denna vecka har verkligen varit en häktig vecka. Jag har haft jobb - samt jobbrelaterade saker - uppbokat varenda dag, från i måndags tills imorgon - söndag. Plus att jag var och tränade före jobbet i måndags också. Sen har det inte blivit mycket mer träning på gymmet, förutom cyklingen samt promenaderna på jobbet. Men nästa vecka blir det i alla fall lite lugnare! Då blir det bara en fyradagarsvecka. But I will for sure make it! ;)
Ha det så bra!
// Linda
 

Andra träningen

Idag var jag på mitt andra träningspass för denna vecka - vilken jag utförde själv. 
Jag tog och gick till gymmet efter att jag hade jobbat färdigt vid 15:00, och jag råkade vara där i cirka två och en halv timmar! Det var säkerligen första gången i mitt liv jag har varit så länge på gymmet i sträck! Men någon gång måste bli den första! 
Jag kände mig helt slut under hela passet jag körde, men vid nedvarvningen kände jag som om jag kunde köra på i två och en halv timmar till. 
Det mitt pass bestod av idag var: Kondition (rodd, stepmaskin, springband) i cirka 60-75 minuter, samt av lite genomkörning av axlar och ben med de fria vikterna i cirka 30-35 minuter. Den sista delen av gymtiden kom även Susanna - som är en gammal gymnasievän, samt även sjukgymnast på mitt jobb nu - och tränade med mig lite grann innan vi åkte hem.
När jag kom hem tog jag och åt lite, duschade, samt avnjöt ett avnsitt av Sherlock med Benedict Cumberbatch och Martin Freeman, och det är en helt AWESOME serie!! Den måste ses!
Until next time!
// Linda