Snart!!

Åter igen har det varit mycket i rullning igen. Mycket sker på jobbet med ungefär tre stycken av de man tar hand om som har gått bort, samt att det har varit en hel del sjukdom som varit i rullning också. Jag har även varit med mycket i planeringen runt en nygammal person på jobbet vi ska hjälpa igen, så jag har verkligen fått försöka komma ihåg exakt hur allt var hos den personen förut, och vilka som jobbade DÅ som är kvar NU som HAR VARIT där mycket och hjälpt till. Rätt ansträngande, men det har gått rätt bra. Och personen i fråga är väldigt nöjd med vad jag tagit hand om, och att personen inte har behövt förklara så mycket hur den vill ha det. 
För ungeför två till tre veckor sedan skickade jag in en ansökan om nytt jobb, och fick svar denna vecka att jag tyvärr inte fått just det jobbet i fråga. Vilket är rätt synd, då jag verkligen ville ha det jobbet. Men det kommer ju som sagt fler tåg, och jag kommer fortsätta hoppas på att mitt drömjobb dyker upp.
Men jag har i alla fall någonting att se fram emot, och det är att jag kommer att åka till London om 16 dagar, och det kommer att vara så otroligt skönt att få komma iväg en stund! Den här hösten har verkligen inte varit sådär jätterolig då det har hänt en hel del skit till och från, både på jobbet samt privat. Men tyvärr sånt som händer, och då ska det verkligen bli skönt att få komma iväg till London, och bara att få byta miljö och vara alldeles för mig själv. 

Mycket på gång.

Nu har jag mycket för mig igen på alla håll och kanter känns det som. Denna vecka jobbar jag sex av sju dagar, och ska på iväg på en liten konsert på lördag då Nelly ska spela. Jag ska även försöka komma iväg till gymmet någon eller några gånger nu i veckan också. Och jag hoppas att jag orkar med det med allt jobb! 
Idag har jag då jobbat mellan 07:00 och 16:00, och har även pratat lite med schemaläggarna angående mitt skift på lördag, då jag egentligen skulle ha jobbat kväll, men tvungen att byta till dag då min syster Nellys konsert börjar 16:00. Sedan har jag även bokat resa till London veckan före julaftonsveckan. Det ska verkligen bli hur skönt som helst att få komma iväg, och bara komma bort från allting här hemma ett tag. Det har varit lite för mycket på sistone med jobb och andra saker. Så jag har verkligen någonting att se fram emot nu!
Idag på kvällskvisten lyckades jag ta mig ut på en springrunda här ute hos mig, och det gick hur bra som helst faktiskt! Den runda jag tog och sprang idag tog mig cirka 25-30 minuter, vilken vanligtvis tar ungefär 45-50 minuter när jag går. Så nöjd är jag över det resultatet! Jag har även bestämt mig för att ta med mig lite träningskläder till London, och ta och springa lite i Hyde Park. 

Men nu ska jag ta och fortsätta titta lite på Vänner innan jag tar och lägger mig.
Ha det så bra!
// Linda

Hej

Ett tag sen nu igen det var jag skrev. Sedan mitt senaste inlägg förra månaden har det hänt en hel del tror jag. Jag har varit hundvakt - varav jag fick många långa promenader - börjat träna igen, jobbat - som vanligt - och åkt på mässor i Älvsjö. Jag har även fått börja jobba mer på jobbet, och har då gått från en 70-procentig tjänst, till en tjänst på 85%, vilket känns rätt skönt faktiskt. Då får man ju inte lite mer pengar i plånboken - får man hoppas. Annars har det nog inte hänt så mycket mer. Jag har försökt ta det lugnt så mycket jag kan, då det går. 
Mässorna jag var på i Älvsjö var "Allt för träning" samt "Mitt Kök", och det var faktiskt väldigt kul att gå på dem. Såg en massor, och fick en del inspiration också. Såg även Maria Montazami, Paolo Roberto, skådisen Joakim Nätterqvist, PTn David "D-Flex" Seisay, samt hon som vann svenska Masterchef tidigare i år/förra året. Fick även en bild på mig och Maria, samt på mig och Paolo, vilket var rätt skoj! 
Displaying 20141107_132310.jpg
Maria Montazami och jag.
Displaying 20141107_132540.jpg
Paolo Roberto och jag.
Idag var jag även iväg på konståkning här i Uppsala, då det var klubbtävling, och en av mina systrar var med och tävlade. Och hon vann i sin grupp, vilket var superkul! Åkte sedan hem till pappa på middag, och för att fira både pappa på en tidig fars dag, samt för mina yngsta systrars mamma som fyller år den 9onde. 
Annars har det nog inte hänt mycket mer än så i mitt liv. Ska försöka ta mig i väg till gymmet i morgon någon gång, och annars blir det bara till att ta det lugnt och bara vara.
Ha det så bra så länge!!
// Linda