Stadsskogen och bilkörning

Idag har det varit Stadsskogens dag här i Uppsala, och jag tog och begav mig dit en sväng då pappa skulle sjunga med sin kör. Alltid trevligt att komma ut i skogen, och sen att få höra lite sång är inte helt fel det heller. 
Efter att pappa och hans kör var färdiga så tog jag och övningskörde ända hem till Storvreta där pappa bor och var där ett tag. Sen blev det övningskörning in till stan och till Centralstationen igen, och jag har nu även kommit upp en sväng på E4an, och kommit upp i hastigheter på 100-110 km/h. Innte illa! :)
Nu däremot sitter jag och dricker en god barm kopp te, samt kollar på Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 (Harry Potter och Dödsrelikerna del 2)
Ha det så bra!
// Linda

Yaay!!

Jobbet är igång igen som vanligt, och det går bara bra. Känns ganska skönt att komma igång med rutiner igen efter semestern, men man saknar ledigheten lite också. Alla tycker att det är trevligt att jag är tillbaka i alla fall, och det är ju bra.
Bilkörningen går framåt också, vilket är bra. Förra veckan blev det två körningar med körskolan, och idag har jag både kört med körskolan, samt även övningskört med pappa - vilket var första gången på ungefär två år. Det gick hur bra som helst! Visst, det blev ett par motorstopp, men det kändes bra i alla fall! Och det blev första gången jag körde från stan hem till mig och även första gången jag körde på landsväg också. Var kul att äntligen få kunna köra bil hem själv, och inte åka buss eller bli skjutsad hem! ;) 
När pappa och jag kom hem till mig så mätte vi upp uteplatsen för kommande uppbyggande för plank och så, samt att vi satte upp en hylla också, vilket gick bra! 
Men nu blir det till att vila lite inför morgondagens jobbdag.
Ha det så bra!
// Linda

Oh my god!!

Oh my god! Jag har precis sett färdigt på filmen The Fall (2006), och den var helt underbart bra!! Jag satt och bölade och tårarna bara sprutade! Den var så oerhört vackert gjord, och gick verkligen in i en. Väldigt bra skådespelare, och handlingen vart underbar, och man såg verkligen den personliga kontakten mellan huvudrollerna - som spelas av Lee Pace och Catinca Untaru - och man berördes verkligen av hela handlingen. Jag kan verkligen rekommendera denna film! Men jag varnar att den kommer beröra en till tårar!! Det var länge sen jag berördes så mycket av en film på det sätt att jag verkligen storbölar! Den senaste filmen som - då senaste inspelade film - var War Horse (2011) av Steven Spielberg samt Finding Neverland (2004) av Marc Forster

The Fall
 
Ha det så bra!
// Linda