Äntligen!!

Nu är det äntligen helg för min del!! Njuter i stort sett alltid på söndagskvällarna när jag jobbat en hel del under veckorna - samt när jag har jobbat helg!! Då är det extra skönt att bara få sitta och slappa på söndagarna! Denna söndag är det extra skönt, då det är slutet på en inte så rolig vecka, då jag fick jobba sju pass denna vecka istället för sex dagar. Vilket jag även skrev i tidigare inlägg. 
Denna jobbhelg har faktiskt gått väldigt bra och smidigt, även om vi var en man kort idag. Men det gick smidigt förbi, och man var ändå förberedd för att vi skulle vara en person kort just idag då en kollega hade sms:at mig tidigt imorse om att han var tvungen att åka till sjukhuset med sin fru som hade fått sammandragningar. Och vid 15:00-tiden idag fick man ett sms om att han fått en liten dotter! Det kunde inte ha blivit ett bättre avslut på veckan än det beskedet faktiskt! Vi har alla gått och sett fram emot ankomsten av denna lilla tös!! :)
Efter jobbet blev det en sväng hem till mamma och hjälpte henne att flytta lite av de sista lite tyngre sakerna från hennes gamla lägenhet till den nya, och sen blev det lite middag också hemma hos henne innan jag åkte hem till mig.
Sedan jag kommit hem har jag inte gjort mycket alls. Bara satt upp en lampa - efter ca 2,5 år!! - i mitt vardagsrum/sovrum, bokat tvättstuga, druckit en mängder av te, tittat på film samt ställt fram tvätten för morgondagens stortvätt. 
Men nu ska jag ta och avsluta denna dag och denna vecka, och hoppas på att jag inte blir inringd imorgon, samt avnjuta morgondagens lediga dag till fullo!
Ha det så bra!
// Linda

En fasligt mycket jobb!

Denna vecka har inte varit sådär fasligt rolig på jobbfronten. Det har gått 5 dagar, och jag har redan jobbat 5 skift på jobbet, och har 2 pass kvar att utföra. Skulle egentligen bara ha jobbat 6 pass denna vecka, men fick en inbeordning i onsdags, så då fick man jobba extra mycket. Vilket var lagom roligt eftersom jag hade bokat in ett Bodybalance pass på gymmet - vilket inte kunde avbokas då det var så tätt inpå själva träningspasset. Men jag lyckades få mig bort från listan och slippa en prick, då jag svängde förbi på gymmet då och kollade om de kunde göra något åt det, och berättade vad som hänt. Dem var verkligen hur gulliga som helst, och väldigt förståeliga, och lyckades ta bort mig från listan! Så jag var väldigt glad över det! Men då tog jag det bodybalance passet idag istället, vilket var hur skönt som helst! Behövdes verkligen!
Igår - torsdag - var det min enda lediga dag denna vecka. Den spenderades med huvudvärk nästan hela dagen - på grund av att ha fått jobba 7-21 - men jag tillbringade även en hel del tid med Sara och hennes lilla - och helt underbart söta och bedårande - son Elliot! Är helt förälskad i den lilla palten!! Och man märker att han börjar känna igen mig nu också, då han börjar le så fort han ser mig! Verkligen kul att se, och en underbar känsla! :D
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt för kvällen, och förbereda mig inför min jobbhelg,
Ha det så bra!
// Linda

Rejäla promenader.

Både igår och idag blev det till att gå som en tok på jobbet fram och tillbaka på jobbet på grund av att cyklarna strejkade. Men jag fick i alla fall in väldigt många steg under dessa två dagar, vilket har blivit över 20 000 steg - vilket inte är helt fy skam! Dock så känns det rätt mycket i benen då jag vanligtvis brukar gå mellan 10 000 - 12 000 steg/dag! Vad gör man inte för motionen så säg?
Annars har jag inte gjort mycket mer under dagen. Har åkt hem och tvättat, och därefter bara tagit det relativt lugnt. Har även idag suttit och tittat på ett par avsnitt av McLeod's Daughters, och jag rekommenderar den för er som tycker om lantliv, hästar, boskapsskötsel samt lite dramatik på den Australiensiska landsbygden iväg från allt annat! 
Ha det så bra!
// Linda