Fullspäckad dag

Gårdagens kväll med mina vänner från gymnasietiden var supertrevlig! Det blev mycket skratt, blandat med djupa och lätta konversationer om allting, och det är alltid lika roligt att spendera tid med dem alla! Vi har ju känt varandra i ungefär åtta till nio år, och vi har gått igenom en del underbara stunder tillsammans. 
Idag blir det till att åka in till Hemmakväll såhär på morgonkvisten, då de har 50% rea på all film och så, och att de öppnar redan vid 09:00 tiden. Så då tänkte jag åka in och kolla om jag hittar någonting på ren underbara rean! 
Sedan blir det till att gå och träna med en kompis ett tag, för att sedan träffa en annan kompis för att hjälpa henne med en skolupggift, och sedan blir det att gå upp till Domkyrkan för att lyssna på mamma när hon ska sjunga med sin kör. Efter det blir det till att äta middag med mamma och morbror, för att sedan kanske även ta och flytta en hel del kartonger till mammas nya lägenhet. 
Men nu måste jag ta och avsluta detta inlägg, då jag måste göra mig i ordning för bussen som går snart!
Ha det så bra!
// Linda

Jobb och bebisar

Efter tre kvällspass på jobbet med insulinsprutor, lite klättring samt massage, med mera har man nu varit ledig denna fredag, och får även vara ledig både lördag och söndag. Men att vara helt ledig med ingenting inplanerat under sina vilodagar är bara överflödigt för tillfället för mig. Jag har ändå haft fullt upp idag, och har fullspäckat denna lördag och söndag också.
Idag har jag varit hem till en kollega/vän och hälsat på hennes och hennes lilla dotter som hon fick i slutet av december. Det blev en hel del mys med lillsan då, och även en hel del gos med deras hund - som är superdupersöt! En hel del allmänt prat och fikande blev av också, då vi inte har setts sen oktober förra året! Och det var verkligen trevligt att ses igen! Jag tog mig även friheten att gå ut på en långpromenad med fina vovsingen Luna! 
Nu på eftermiddagen har jag tagit det lite lugnt. Det enda som blivit av efter att jag lämnade min väns lägenhet är att jag handlat lite och ätit lite middag. Sen har det inte blivit av så mycket mer. Jag ska snart iväg in till stan igen då jag ska träffa några vänner från gymnasiet. Vi ska då ta och gå till Norrlands och bara njuta lite av sällskapet och vara lite allmänt galna som vi brukar vara när vi ses. Men det ska bli väldigt trevligt - och kul! - att se dem igen! 
Ha det så bra!
// Linda

Day off

Idag hade man en ledig dag från jobbet, vilket har varit väldigt skönt. Det enda jag har gjort idag är att ha varit på gymmet ett tag, sedan har jag bara tagit det lugnt samt tagit en promenad upp till slottet och tillbaka till mammas lägenhet igen.
Just nu sitter jag och tittar på första avsnittet av The Walking Dead, vilket än så länge är rätt så bra faktiskt. Har behövt komma igång med någon ny tv-serie att följa, då jag har tittat alldeles för mycket på Vänner de senaste åren. 
Hoppas att er dag har varit bra, och att kvällen kommer bli lika bra!
Ha det så bra!
// Linda