Första semesterdagen

Första semesterdagen har varit väldigt lugn och bra. Tog och började dagen med att jag vaknade av mig själv vid 07:15 - ca två timmars sovmorgon - och åt frukost, gav kaninerna mat, åt frukost och åkte därefter in till Uppsala för att träna lite. 
Annars har dagen varit väldigt lugn. När jag kom hem till pappa igen blev det lite lunch, för att sedan ta en cykeltur ut till Ängeby som är ett litet samhälle strax utanför Storvreta. Jag cyklade till gårdsbutiken dem har där och kollade om dem hade någonting intressant. Det blev en kartong jordgubbar, samt en liten gurka. Det kan man snacka om lokalproducerat, samt ekologiskt gjort av mig! :) 
Sen har det varit lugnt. Det blev en lätt middag idag i form av lite frukt och nötter, samt ett glas vitt Nya Zeeländskt vin - vilket var väldigt gott! Jag har provat en hel del Nya Zeeländska viner dem har på Systembolaget, och dem är väldigt goda faktiskt! I alla fall de vita vinerna, då det är dem jag jag provat. Så det rekommenderar jag för er som vill prova någonting nytt!
Nu sitter jag däremot och tittar på Antiques Road Trip, och ska senare kolla om jag kan hinna se So You Think You Can Dance, och tar det allmänt lugnt.
Ha det så bra!
// Linda

Semester

Nu har semestern börjat för mig, och jag är nu ledig i fyra hela veckor! Det ska bli oerhört skönt att få lite långledigt från jobbet! 
Hur jag har inlett semestern denna söndagseftermiddag är att jag har avnjutit en havregrynsgrötmiddag, lite hemmaträning, och en skön, varm dusch! Nu sitter jag och tittar på Nat Geo Wild, och har ett fat med lite minitomater samt te - och vatten - bredvid mig. Väldigt gott såhär på kvällen! 
Imorgon blir det nog till att försöka ta mig in och träna - antingen simning eller gymmet - och sedan övningsköra med mamma efter att hon har slutat jobba. Så man har lite planer i alla fall på vad jag ska göra.
Ha det så bra!
// Linda

Övningskörning

Idag har jag haft dagen ledigt från jobbet, men har ändå haft saker att göra nästan hela dagen. Gick upp som vanligt strax före åtta imorse och matade kaninerna, samt åt frukost. Sen åkte jag in till stan för min andra övningskörningslektion på körskola, och det gick väldigt bra! Jag fick köra runt i ett nytt område denna gång, och fick köra ut på lite större vägar, samt att jag fick köra tillbaka till körskolan och parkera. Det kändes väldigt bra! Och körskoleläraren sade att det kändes som att jag hade väldigt bra flyt i körningen också. Så tummen upp för det, då den körlektionen var den sjätte körningen jag tagit mig igenom! :) 
Efter körningen på körskolan mötte jag upp en kollega/vän och hennes lilla son. Vi tog först och gick till BIkupan (Röda Korsets butik här i Uppsala) som hade rea/utförsäljning och kollade lite saker. Efter det gick vi ner på stan igen och åt lite mat, samt kollade lite i affärer innan vi åkte åt var sitt håll. 
När jag kom hem till pappas hus igen så tog jag och lagade mat för helgen, och hann precis göra färdigt det innan mamma kom förbi för vår övningskörning nu på kvällskvisten. Mamma var rätt spänd och lite nervös i början när jag körde, men det blev bättre då hon märkte att jag hade koll på det hela. Det var ju ändå ungefär två år sedan vi körde tillsammans, så det kan man förstå! Men hon tyckte att det gick jättebra med koppling, att starta, hitta dragläget och så, samt att växla med mera. Det blev bara till att köra på en parkering med mamma nu på kvällen, och det kan jag förstå då hon gärna vill känna av läget, och även känna sig säker med att jag har full koll på att köra i låg fart innan hon och jag åker ut på gatorna. Men det känns bra att ha kört två gånger på en dag! För nu går det verkligen framåt! 
Ha det så bra!
// Linda