Grå söndag

Idag är det då en riktigt grå söndag, och så är man helt ledig också. Känns faktiskt skönt på ett sätt att det är grått och att det regnar lite till och från. Har lyckats få i gång några maskiner med tvätt, och andra omgången är snart färdig, så då blir det till att gå ner till tvättstugan och ta upp den. Sen blir det lite annat pyssel man får hålla på med. Ska försöka hinna med att städa idag också, då det behövs göras. 
Andra saker jag bör göra idag också är att gå och panta lite burkar och slänga lite saker på återvinningen, men får satsa på pantburkarna först och främst tror jag. Jag ska nog också ta och bege mig in till stan en sväng då jag behöver byta en sak jag köpte tidigare i veckan. Annars är det nog inte så mycket mer än att börja packa efter allt jag ska göra då jag drar till London på tisdag, vilket ska bli hur skönt som helst! Har sett fram emot det ett bra tag nu faktiskt! Kanske ända sen jag åkte hem från London i december!
Annars har det inte hänt så värst mycket i mitt liv. För det mesta har det blivit jobb och träning, samt att träffa kompisar. Och igår blev det att man gick på bio med en kompis/kollega och såg på filmen Home och Avengers: Age of Ultron, samt att man åkte iväg till Gränby Centrum och gick på tivoli där en stund med samma kompis och hennes syskon. Så min lördag var väldigt fullspäckad, men den var väldigt rolig också! :) Och man får ju passa på att göra sådana här saker när man är ledig också, och får ta chansen när möjligheterna finns till det! 
Ha det så bra!
// Linda