Småstora saker.

Har både igår och idag varit hemma från jobbet, då kroppen har sagt ifrån, och att jag kände några föraningar av en förkylning. Som tur är så har inte förkylningen slagit ut, och det var skönt det! Och jag känner mig mycket bättre psykiskt och fysiskt också. Jag behövde verkligen den 10-timmars sömn jag fick mig igår! Idag lyckades jag bara få cirka 6-7 timmar, men det är runt 1-2 timmar mer än det jag brukar få när jag jobbar dag, så jag ska inte klaga på det heller. 
Igår tog jag för det mesta det lugnt. Gick en vända till Ica och köpte lite saker och tvättade även en hel del saker. Jag lyckades även koka lite äppelmos också, då jag fick lite inspiration till att göra det i lördags av en som vi tar hand om på jobbet. Så då tog jag och passade på att göra det också, och det blev väldigt gott! Jag hade i ett päron och två kanelstänger också för lite extra smak, och det blev oerhört gott! :)
Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på lite serier, samt lyssnat på musik. Har även skickat lite viktiga mail samt städat ut lite skåp också, vilket känns skönt att få ha gjort! 
Kvällen för mig ser lugn ut den också. Fick några erbjudanden om att mötas upp i stan med några vänner, men jag känner att jag inte riktigt orkar. Jag känner att jag behöver vara hemma och bara vara för mig själv ett tag efter att ha haft så oerhört mycket att göra under två månaders tid. Så kvalitetiden med mig själv behövs! :)
Ha det så bra!
// Linda

Exciteeed!!!

Så nervös och exalterad just nu!! Det är andra kvartsfinalen i rugbyvärldskuppen, och det är mellan Nya Zeeland och Frankrike, och jag hoppas verkligen på att Nya Zeeland vinner!! Matchen startar om bara några minuter, och mina nerver är inte att leka med! :P Har tittat på försnacket sen 20:30, och jag börjar nästan gråta för att jag verkligen vill att All Blacks ska vinna! Ska hålla alla tummar och tår, och försöka att INTE skrika under matchen allt för mycket! :D Haha!
 
All Blacks Haka

Jobb och bröllop

Hej på er!
Sitter nu hemma och är helt slutkörd! Det har alltid varit någonting på gång i över en månad nu, både med jobb sex dagar i veckan, till att övningsköra, och nu senaste veckan till att kolla upp en mängder av saker med det potentiella jobbet i England - vilket jag säkerligen kommer få. Kollar även upp så många fler saker än bara jobb, utan även tjänsteledighet här hemma - vilket jag kommer få - och kolla upp hur det blir med lägenheten också. Så det är verkligen fullt upp kan man säga, och det känns att man är igång mer än man brukar då hjärnan är helt geggig och då jag har huvudvärk för tillfället med. Men det går över när jag väl får sova ut lite och vila upp mig. 
Vi får dock se när det blir till att jag åker iväg till England. Det kan redan bli i slutet av nästa månad, och då kommer det verkligen bli snabba puckar för mig. Men jag kommer hålla alla uppdaterade.
Men nu till andra saker!
Under hela helgen (fredag eftermiddag till söndag kväll) så har jag varit uppe i Älvkarleby för att vara med och fira en väns bröllop som hölls där uppe denna senaste helg. Det var verkligen hur trevligt som helst, och jag hade det helt fantastiskt hela helgen! Det var mycket folk - både bekanta och obekanta ansikten - som jag träffade, och fick träffa mycket trevligt folk. För min del blev det väldigt mycket engelska - och även lite spanska - då jag omedvetet hade lyckats hamna med den internationella kretsen och stannat med dem konstant hela helgen. Men jag kan säga att jag var helt slutkörd när jag kom hem sen på söndagskvällen vid 21:30, men jag är oerhört glad över att jag åkte iväg då min vän som gifte sig betyder så hemskt mycket för mig! :)
Det vackra brudparet. :)
Ha det så bra!
// Linda