Every little step...

Har nu lyckats jobba tre dagar i rad, och även orkat med att ta mig iväg till den avancerade engelskakursen också, och det känns väldigt bra att jag lyckats med det! Det kändes jättejobbigt att behöva åka in till jobbet i tisdags, men jag lyckades ta mig dit med små steg!
Var dock tvungen att intala mig själv i tisdags att: 1. Jag ska bara åka in till stan, med matlådor. 2. Jag ska endast gå till Ica och köpa matlåda. 3. Jag ska bara gå till kontoret och äta min lunch. För att sedan ta mig till att byta om och jobba. Men jag lyckades ta mig igenom hela kvällen då ocskå, och det var oerhört skönt! Även om det var lite jobbigt i början. 
Fick göra lite likadant i onsdags också, men det gick lite lättare då, och jag lyckades även ta mig igenom hela min morgonrutin i morse utan någon incident samt ta mig iväg till jobbet och jobba. Det kom och gick lite grann kände jag med ångesten som ville smyga sig på. Dock så lyckades den inte blomma ut, vilket är oerhört skönt kan jag säga!! 
Jag var lite osäker på om jag skulle orka vara med på CAE-kursen (Cambridge Advance English) ikväll, då jag inte kände mig så värst pigg på att gå iväg på den. Men jag intalade mig att jag ändå skulle ta mig dit och se hur länge jag orkade vara på plats. Det blev till att jag tog mig igenom hela kursen/lektionen. Go me! 
Nu är jag i alla fall åter till min lilla etta ute på landet, och det känns väldigt skönt! Det ska även bli skönt att få sova lite också, då jag har kännt att tröttheten har börjat smyga sig på.
Ha det så bra!
// Linda

Lite bättre.

Idag har det varit en bra dag an man säga. Jag har inte fått någon ångest, utan det enda jag fått är en liten klump i bröstet, men annars har det varit väldigt bra. Har tagit det lugnt, lyssnat på gamla godingar från 80-90-talet, samt kollat på Semifinalen från Världsmästerskapen i Rugby i England förra året mellan Sydafrika och Nya Zeeland på youtube, samt varit in till stan en stund. Jag har även ätit middag med mamma på Peppar Peppar idag, och det var verkligen hur god mat som helst! Jag kan verkligen rekommendera folk att gå dit och äta om man ska åka till Uppsala. 
Ha det så bra!
// Linda

Småsteg

Denna vecka har varit både lite bra och dålig. Det dåliga är att jag endast har klarat av att jobba en enda dag, och sedan varit tvungen att sjukskriva mig de två andra jobbpass jag hade, då jag känt mig väldigt skakig, samt starka infall av ångest inför arbetspass. Sedan att jag känt mig svimfärdig och skagig varje gång man har åkt in till stan är inte sådär jättekul det heller. Men det ska bli bättre, och allt ska tas itu med också.
Det positiva är i alla fall att man har varit iväg på massage - vilket var väldigt skönt - och att man har lyckats ta sig till gymmet också. Sedan har jag bara försökt att ta det lugnt och vila upp mig så gott det går, samt att försöka hitta ljusglimtar i vardagen.
Idag är det i alla fall sol lite till och från, och det är väldigt skönt, och snön ligger vit ute på gatan. För tillfället sitter jag och lyssnar/småtittar på Ski ClassicsTV4Play, och kollar runt lite på internet, och senare blir det lite övningskörning med pappa. Då blir det till att köra till Enköping för första gången då min yngsta syrra ska på tävling där idag. Och då dem ändå kommer att åka förbi mig då, så kan man lika gärna passa på att ta lite övningskörning då också. 
Ha det så bra!
// Linda