Ridning

Hej!

Häromdagen var jag hem till en kompis och kollega upp mot Tierp, sov över, och red sedan lite på förmiddagen. Jag hade bett henne lite desperat om hjälp då jag behövde få en video inspelad på hur jag rider för Nya Zeelandresan. Så då hjälpte hon mig så oerhört snällt med det! Kändes så oerhört lättande att hon verkligen ställde upp med detta, då det skulle vara svårt att få en inspelad filmsnutt på annat sätt!
Bild från i fredags.
När jag sedan kom hem på eftermiddagen laddade jag upp videon på YouTube, kopierade in länken i ett mail, och lade in alla andra dokument i samma mail, och skickade in dem till GoXplore
Kisse ville också rida.
Idag nu på förmiddagen fick jag mail från INTERNeX - en sammarbetspartner till GoXplore - om en Skypeintervju, och när det skulle passa mig att ha den. Bestämde då att det skulle vara bäst att ha det imorgon - onsdag - kväll, svensk tid. Så vi får se hur det går, och hoppas på det bästa! 
Ha det så bra!
// Linda
 
 

Nya Zeeland

Nu är det bestämt, bokat och klart. 
I januari 2017 kommer jag att åka till Nya Zeeland och vara borta i ett år. Jag har bokat resa genom en resesite vid namn GoXplore som anordnar både volontärresor, samt Farmstay/Ranchstay vistelser runtom i världen. 
Jag bestämde mig för att åka till Nya Zeeland, och att jobba på en hästgård under min vistelse där. Jag kommer då även utnyttja "Work and Travel"-visumet, vilket finns i ett par länder, vilket gäller när man är mellan 18 och 30 år. Då jag börjar "komma upp i åldern" tycker jag att det är dags att göra någonting dramatiskt. 
Känner mig väldigt taggad, och tycker att det ska bli extremt kul att åka! Men är ändå lite smått "rädd" för att åka iväg och vara borta så pass länge som jag tänkt mig! Det kommer säkerligen bli väldigt tufft, men på samma gång väldigt kul! :) Jag kommer också få lära mig oerhört mycket också under året som går, samt få se och uppleva mycket nytt och få se deras vackra natur!
Mer info senare om vart någonstans jag kommer att hamna! :)
Ha det så bra!
Linda