Fullt upp

Idag har jag verkligen haft det fullt upp. Jag har bland annat bakat en kladdkaka, städat lägenheten, varit in till stan och klättrat med Joel i två timmar, för att sedan åka hem igen för att duscha och lagat middag.
Det första jag gjorde var att jag gjorde i ordning en kladdkaka så att den skulle hinna svalna och bli klar tills nu på kvällen. Jag tog sedan och städade, för att sedan springa till bussen för att hinna till klättrningen jag hade bokat mellan 12-14 med Joel på Crux i Uppsala.
När Joel och jag hade klättrat färdigt gick vi tillsammans till min busshållplats innan han cyklade iväg till polishuset för att fixa någonting. Jag fick vänta på bussen en liten stund, men jag kom hem till 15:00-tiden. Då tog jag först en dusch, för att sedan ta mig en liten kort rast innan jag tog mig an middagsförberedelserna. 
Varför jag började med middagsförberedelserna runt ca 16:00-tiden var för att jag hade frågat mamma tidigare i veckan om hon ville komma över idag till mig och äta. 
Det jag gjorde i ordning idag var potatisgratäng, fläskfilé och rotfrukter i ugnen. Och jag kan säga att jag gjorde allting helt själv från grunden! Vilket jag är väldigt stolt över, då mamma tyckte om allting! YES!! Det enda jag inte gjorde själv var beairnaisesåsen, vilken jag köpte färdigjord, men det får jag fixa till nästa gång istället.
Efter det att mamma hade kommit och vi hade ätit, tog vi och kollade på Åh, Vilket Party med Peter Sellers, och vi satt verkligen och skrattade hur mycket som helst genom hela filmen!! Det är verkligen en superbra film, som bara måste ses! ^^ 
Jag fick även en bukett med tulpaner, samt en orkidé som är superfin. Så nu har jag äntligen lite fler blommor i hemmet! :)

Orkidén jag fick av mamma.
Tulpanerna jag fick av mamma.
Nu sitter jag däremot och tar det lite lugnt. Jag har precis druckit en kopp te och tittar på Vänner. Jag vet, jag tittar verkligen fööör mycket på Vänner, men det är en så himla bra serie vilken man kan se om, och om igen! 
Men nu ska jag kolla vidare på serien och fortsätta ta det lite lugnt.
Ha det så bra!
// Linda