Yayhay!

Ännu en dag med förkylning för min del, men det har - som tur är - blivit bättre! Dock fortfarande snorig och lite ont i huvudet, men det går över snart. Blir till att stanna hemma idag igen från jobbet så att man blir riktigt återställd. Man vill ju inte göra de äldre på jobbet sjuka! 
Jag var även hemma från jobbet igår, och det var nog bra då det regnade i stort sett hela dagen. Men det blev till att övningsköra i regnet igår i alla fall. Tyvärr gick det sådär igår också, vilket var mindre kul. Hade även med mig en till person i bilen som skulle bli körlärare. Kunde ju vara en kobination av att jag var sjuk, en extraperson i bilen, regn och körning av ny bil som gjorde att det blev sådär med körningen. Får hoppas på att det blir bättre i alla fall! Man kan ju inte vara på topp hela tiden i alla fall! Haha! Så lite bakslag då och då får man ta, även om det inte är kul när det väl händer. Men det går ju bara framåt hädanefter hoppas jag! 
Efter bilkörningen blev det till att jag fikade med en kompis en stund och bara satt och snackade ett tag om allt möjligt. Var trevligt att se honom då det var ett tag sen man umgicks med honom. Blev en kort sväng på stan efter fikat innan vi båda åkte hem åt varsit håll.
På eftermiddagen/kvällen igår lyckades det till och med bli strömavbrott i hela samhället där jag bor - vilket var lite tokigt - men vilket kan hända då och då. Jag tog då tillfället i akt att ta och gå en vända i motionsspåret och plocka en hel del blåbär. Man får ta och passa på medan det fortfarande finns ju! Även om det regnade och duggade en del så blev det ungefär 1,5 liter blåbär som jag kunde frysa in, vilket har bidragit till att jag har mellan 3-4 liter i frysfacket nu! Yaaay!! :)
Men nu blir det lite mer uppvilning för mig, kanske en lugn promenad, och sedan kanske lite mer Disney-film.
Ha det så bra!
// Linda

Kommentera här: