Lovet närmar sig med stora steg.

Nu är det fredag den 30:e maj och klockan är 12:09. Vädret ute är helt underbart! Det är blå himmel och solen skiner. Kunde gå i shorts och linne till Boland för att äta idag - vilket är hur skönt som helst!! Sitter dock inne i datasalen på skolan och väntar på att SYO:n ska prata om utlandsstudier för oss i min klass vid halv. Men man får ju se på den ljusa sidan - det är inte långt kvar till sommarlovet nu! Nu är det totalt fem dagar kvar tills vi får sommarlov och alla verkligen längtar dit vid det här laget!
   Det känns ändå rätt så konstigt vid det här tillfällett. Man sitter här i skolan och har ingenting att göra. Man har inga läxor, inga stora uppgifter som skall lämnas in eller några prov heller för den delen. Så det känns jättekonstigt att bara sitta här nu och inte göra någonting. Det känns även konstigt att sluta andra året på gymnasiet nu för att sedan börja tredje och sista året på skolan! Då är man helt plötsligt äldst, vilket kan vara rätt så roligt på ett sätt. Men man vill ju ändå ha kvar de som går i trean nu eftersom dem alltid har varit där när vi har gått här.
   Men det ska bli så himla skönt att få sommarlov nu också! Ska göra så himla många roliga saker i början av sommaren. Så det ska bli roligt.

Skriver mer någon gång i framtiden.

Kommentera här: