Intervju

Har idag då haft min arbtesintervju på engelska för jobbet i England, och det gick väldigt bra, även om det var väldigt nervöst inför det. Men det gick väldigt bra ändå, och hon som intervjuade mig sade att jag var perfekt för detta jobb, och att företaget verkligen behövde sådana som jag. Hon sade även att jag skulle kunna passa bra som arbetskoordinator/planerare där borta också, då jag hade så pass många års erfarenhet av yrket redan. Det var väldigt kul att få höra! Vi får se hur jag gör dock med det. Först och främst måste jag kolla upp lite mer om tjänsteledighet och så, så att jag verkligen KAN åka!
Annars har dagen varit relativt fullbokad. Skulle ha klippt mig, men hårfrisörskan kom aldrig, och jag stod och väntade i ungefär en halvtimme på henne, men orkade inte vänta längre än så, så gick då in till stan. Inte hört någonting från henne heller. Men men... 
Sedan blev det lite marknad med min kompis Sanna, och efter det tog vi och kollade i lite affärer och åt på Taco Bar. 
Efter det blev det till att övningsköra med pappa lite grann. Gick relativt bra att köra. Blev andra gången jag körde i lite mera traffik, men jag fick i alla fall inte något motorstopp vid något traffikljus och så, så det var väldigt skönt! 
Nu ska jag bara ta det lugnt och dricka te.
Ha det så bra!
// Linda

Kommentera här: