Jobb och bröllop

Hej på er!
Sitter nu hemma och är helt slutkörd! Det har alltid varit någonting på gång i över en månad nu, både med jobb sex dagar i veckan, till att övningsköra, och nu senaste veckan till att kolla upp en mängder av saker med det potentiella jobbet i England - vilket jag säkerligen kommer få. Kollar även upp så många fler saker än bara jobb, utan även tjänsteledighet här hemma - vilket jag kommer få - och kolla upp hur det blir med lägenheten också. Så det är verkligen fullt upp kan man säga, och det känns att man är igång mer än man brukar då hjärnan är helt geggig och då jag har huvudvärk för tillfället med. Men det går över när jag väl får sova ut lite och vila upp mig. 
Vi får dock se när det blir till att jag åker iväg till England. Det kan redan bli i slutet av nästa månad, och då kommer det verkligen bli snabba puckar för mig. Men jag kommer hålla alla uppdaterade.
Men nu till andra saker!
Under hela helgen (fredag eftermiddag till söndag kväll) så har jag varit uppe i Älvkarleby för att vara med och fira en väns bröllop som hölls där uppe denna senaste helg. Det var verkligen hur trevligt som helst, och jag hade det helt fantastiskt hela helgen! Det var mycket folk - både bekanta och obekanta ansikten - som jag träffade, och fick träffa mycket trevligt folk. För min del blev det väldigt mycket engelska - och även lite spanska - då jag omedvetet hade lyckats hamna med den internationella kretsen och stannat med dem konstant hela helgen. Men jag kan säga att jag var helt slutkörd när jag kom hem sen på söndagskvällen vid 21:30, men jag är oerhört glad över att jag åkte iväg då min vän som gifte sig betyder så hemskt mycket för mig! :)
Det vackra brudparet. :)
Ha det så bra!
// Linda

Kommentarer:

1 Miss Baby Peaches:

Vad spännande Linda! Vad är det för jobb?! :D

Svar: Väldans spännande! :) Det är hemtjänsten där borta med som här. :P
Linda C. Schoeps

Kommentera här: